Moslim kresťanom: „Snažili sme sa vás varovať,“ je čas „prebudiť sa“

„Ak sa neprebudia kresťania, ak sa neprebudia kresťanskí vodcovia, potom my moslimovia, ktorí sme utiekli pred extrémistami, vám už nebudeme môcť pomôcť,“ povedal Muhammad Tawhidi, moslimský spisovateľ z Austrálie. „Snažili sme sa vás varovať.“

Tawhidi, moslim iránskeho pôvodu a autor knihy Tragédia islamu, hovorí, že práve politická korektnosť umožňuje prekvitať radikálnym moslimom s nebezpečnou a smrtiacou ideológiou.

„Keď prichádzame na Západ a snažíme sa varovať vlády a špeciálne služby pred tým, čo sa deje, pred ľuďmi, od ktorých sme utiekli, počúvame o politickej korektnosti: „My sme rasisti, sme zradcovia a extrémisti musia byť chápaní a akceptovaní“. “ Ako píše portál CBN.

Tawhidi hovorí, že hoci islamská teroristická skupina ISIS stratila svoje územie v Sýrii a Iraku, stúpenci a priaznivci skupiny stále aktívne plánujú nepokoje.

„Bojujeme proti skutočnému kalifátu, nie takzvanému kalifátu, ide o skutočnú extrémistickú islamistickú militantnú ideológiu, ktorá prevezme naše a vaše krajiny,“ varuje Tawhidi.

Uplynulý týždeň, nemecké noviny uverejnili vyčerpávajúcu štúdiu všetkých islamských teroristických útokov na celom svete od 11. septembra 2001, útoku na dvojičky.

Podľa nemeckých novín Die Welt islamskí extrémisti za posledných 18 rokov vykonali dokopy 31 211 útokov. Pri týchto útokoch bolo zabitých 146.811 ľudí po celom svete.

Noviny vykonali analýzu na základe informácií zhromaždených globálnou databázou terorizmu univerzity v Marylande. Poslednými útokmi na tomto zozname sú útoky na Srí Lanke, počas ktorých bolo usmrtených najmenej 253 ľudí a viac ako 500 ľudí bolo zranených.

Tawhidi, ktorý sa na svojej webovej stránke opisuje ako moslimský učenec, mysliteľ a pedagóg, hovorí, že je na misii, ktorá má zastaviť „šírenie islamského extrémizmu“ a verí, že kľúčom je reforma moslimskej spoločnosti a ich spôsobu myslenia.

„Pozrite sa, som moslim, ale nemôžem žiť pod islamskou teokraciou,“ povedal Tawhidi pre CBN News. „Môžem žiť pod kresťanskou vládou, založenou na ich ústave, pretože tam spočíva mier. Nemôžem žiť v oblasti, ktorú riadi ISIS.“

„Žiaden moslim s fungujúcim mozgom, nechce žiť pod vládou ISIS,“ dodal na záver Tawhidi.

Přejít nahoru