Lucie Bílá v roce 2017 a její vlastenecká výzva ohledně zamknutí našich hranic na sto západů!

V sobotním rozhovoru pro Magazín Právo řekla Lucka mimo jiné toto: „Myslím, že v lidech roste strach. Já ale věřím v dobré konce. Žijeme v nádherné zemi, kterou bych nevyměnila za žádnou na světě. Je naše a neměli bychom se o ní jen tak s někým dělit. Kdyby mi někdo zazvonil u dveří a já cítila, že tím ohrozím svého syna, svou rodinu, nepustím ho domů a nikdo mě k tomu nedonutí. Moc bych si přála, aby byly naše hranice zamčené na sto západů. Česko je náš domov, naše hnízdo, naše zázemí. Nesmíme ho ztratit.”

Tyto její slova by se měly tesat do kamene a je více než jasné, že si velice dobře uvědomuje, že politika otevřených dveří, kterou prosazuje Evropská unie v čele s paní Angelou je cesta do pekel. Nejsme schopni pomoci všem, kteří si řeknou, a není to naše povinnost. Ano pokud bují někde válka, pomáhejme tam nebo v zemích okolních, ale nesedejme na lep všem těm nelegálním ekonomickým imigrantům, kteří se pod záminkou původu z válečné zóny vydávají za uprchlíky. Angela jim na ten lep sedla a teď neví kudy kam.

Vyznavači Alláha a středověkého proroka Mohameda totiž velice dobře využili válečného tažení Baracka Obamy a jeho zahraniční politiky na Blízkém východě. Většina z nich se vydává za válečné uprchlíky a pomaličku se infiltrují do evropské společnosti, tak jak jim to nařizuje džihád. Pomalu zde budou zakládat radikální islámské buňky z těch, kteří sem přišli jako „váleční uprchlíci“ a až nastane čas a budou cítit, že mají tu správnou sílu, bezhlavě udeří.

Proto je potřeba, aby se přání několikanásobné zlaté slavice co nejdříve naplnilo a zamkli jsme naše hranice na sto západů!

zdroj: rukojmi.cz

Přejít nahoru