Hrnko píše promigračnej eurokomisárke: „Vyprosujem si, aby ste mňa a obrovskú väčšinu mojich spoluobčanov označovali za pravicových extrémistov a rasistov“

„Vážená pani komisárka,

v našej tlači som sa dočítal, že ilegálnu imigráciu rôznych osôb z celého sveta do Európskej únie považujete za potrebnú, obohacujúcu, vraj aj vo Švédsku je tretina doktorov imigrantmi. Možno ste len zabudli dodať, že väčšina tých doktorov je z krajín EÚ, poprípade východnej Európy. Ale to nie je podstatné. Podstatné je to, že ste označili všetkých tých, ktorí sú proti ekonomickej imigrácii z Afriky a Ázie, zväčša moslimov, neochotných sa prispôsobiť domácemu obyvateľstvu za pravicových extrémistov a rasistov.

Vyprosujem si od Vás, aby ste mňa a obrovskú väčšinu mojich spoluobčanov označovali za pravicových extrémistov a rasistov. Sme len obyčajní občania, ktorí si ctia svojich predkov a chcú pokojnú budúcnosť pre svojich potomkov.

Naši predkovia nechodili lúpiť po celej Európe od čias Vikingov až po bitku pri Poltave roku 1709, keď ruský cár Peter I. definitívne zlomil veľmocenské chúťky švédskych panovníkov. Oni len stáročia obrábali svoje polia, dolovali bohaté zdroje drahých kovov a železa, budovali svoju krajinu, aby boli ich potomkovia bohatší a lepšie sa im žilo. A keď bolo treba, tak zobrali do rúk zbrane a bránili svoju vlasť. Odvrátili mnohé invázie od Hunov cez Avarov, Mongolov, Osmanov i Švédov (generalissima L. Torstenssona).

Doslova možno povedať, že každá hruda našej zeme je pokropená potom a krvou našich predkov. Posledne sa vzopreli roku 1944 v Slovenskom národnom povstaní proti invázii nemeckých nacistických vojsk. Žiadať od nás, aby sme našu krajinu vydali v plen cudzincom a protivenie sa tomu označiť za pravicový extrémizmus, je od Vás jedna nehoráznosť, ktorá nie je ničím ospravedlniteľná.

My nechceme také obohatenie imigrantmi, aké sledujeme v niektorých západoeurópskych krajinách vrátane Švédska. My nestojíme o to, aby našim sedemnásťročným dievčatám odrezávali hlavy ohrdnutí milenci, my nechceme, aby sa naše ženy báli vyjsť na ulicu, lebo nevedia, za ktorým rohom ich môže niekto znásilniť. My nechceme, aby v našich mestách boli no-go-zóny, ako to je v Goteburgu alebo Štokholme.

My chceme len pokojne žiť v svojej krajine, v takej, akú sme zdedili po svojich predkoch. Označovať to za pravicový extrémizmus a rasizmus, môže len absolútne bezcitný človek, ktorý stratil kontakt s normálnym životom a ktorého cieľom je totálne deštruovať spoločenský poriadok v európskych štátoch.

Pani komisárka,

keď sme vstupovali roku 2004 do Európskej únie, vstupovali sme do usporiadaného zväzku štátov, v ktorom platilo právo a ctil sa názor občanov. Za posledné roky sa táto únia zmenila na rozvrátený spolok, ktorý vnucuje svojim „poddaným“ rôzne výmysly neokonzervatívcov, neomarxistov a doslova neoboľševikov. Voči týmto ideológiám nemožno byť tolerantným a ich reprezentanti nemôžu žiadať žiadnu vynútenú solidaritu.

Ďakujeme. Neprosíme si.“

Anton Hrnko
Bývalý poslanec Hrnko reagoval na to, že podľa Johanssonovej je prílev migrantov do Európy absolútne v poriadku a je potrebné to podporovať. Migranti vraj boli vždy aj vždy budú súčasťou EÚ a bez nich by sme boli omnoho chudobnejší.

„Myslím si, že potrebujeme určitý mechanizmus povinnej solidarity. V Európskej únii by solidarita nemala byť ničím na výber,“ povedala nedávno Johanssonová pre Českú televíziu.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru