Slováci zúria. To je už vrchol! Matovič porušil svoje vlastné pravidlá!

“Nás tento psychopat núti za každú cenu nosiť rúška, ale on sám si ho nedá? To čo akože má byť? Vodu káže a víno pije? Odteraz odmietame nosiť na verejnosti rúška!,” nechalo sa počuť viacero oslovených Slovákov, ktorí sú právom nahnevaní na Matoviča.

Matovičove teatrálno – cirkusové sklony sú už známe. Sem možno zaradiť aj video, ktoré ho zachytáva, ako nesie kávičku dlhoročnému pánovi čašníkovi na Úrade vlády SR. Video zverejnil Boris Kollár. Problémom, a to riadnym, je, že aktéri si zabudli nasadiť rúška, ktoré sú stále povinné, čo poriadne naštvalo ľudí.

Ľudia dali premiérovi aj predsedovi parlamentu jasne najavo, čo si myslia o tom, že nedodržiavajú vlastné nariadenia. Nosenie rúšok je totiž povinné a za nenosenie vás môžu pokutovať.

„Celé Slovensko je masírované, ako je potrebné zodpovedne chrániť seba i iných rúškami a z piatich nasnímaných ľudí na tom videu má v uzavretej miestnosti rúško nasadené až jeden. A ešte sa tým bezškrupulózne pochvália. Všetci sme si rovní, len niektorí sme si rovnejší,“ napísala v komentári nahnevaná Slovenka.

„Vy nemusíte mať rúška? Po Slovensku behajú ako besní policajti a dávajú pokuty za nenosenie rúšok a vy? Vy ste oslobodení? Nie je vám to už trápne, že vodu kážete a víno pijete?“ pokračoval jeden z mnohých komentárov.

“Po tomto by mal Matovič odstúpiť. Nie je dôveryhodnou osobou, ak porušuje svoje vlastné nariadenia! Keď skončí táto koronakríza, ktorou úlohou nie je chrániť Slovákov, ale vydupať si v nich poslušnosť, ideme do ulíc a bezpodmienečne budeme požadovať hlavu Matoviča a celej jeho mafiánskej vlády! Zvolili sme si ho, máme aj nárok na jeho okamžité odvolanie. Je tu len pár dní aj s cestou a pre Slovákov neurobil vôbec nič dobrého, len zlého. Takého premiéra jednoducho nepotrebujeme. Ak by som bol vedel, akému mafiánskemu debilovi dávam svoj voličský hlas, nikdy by som to nespravil. U mňa psychopat Matovič skončil. Raz a navždy,” napísal nahnevaný Slovák.

A ako to už býva zvykom, nepodarené PR zbabelo hodil Matovič na Kollára. „Keď necháte Borisa chvíľu bez dozoru a on natočí niečo, čo malo byť skryté. A keď sú pre vás rúška v tom videjku to naj, tak vedzte, že káva sa cez ne dosť blbo pije,“ neodpustil si prízemnú poznámku urazený narcis Matovič na sociálnej sieti.

“Malo by to byť dôstojnejšie. Už aj predchádzajúce videá, fotografie či posty, ktoré zverejňoval Matovič na sociálnych sieťach, boli na hranici, ale toto už bolo ďaleko za čiarou. Toto dehonestuje úrad predsedu vlády aj predsedu Národnej rady. Neviem, akým spôsobom si predstavujú dôstojnosť výkonu funkcie, keď chcú dávať takéto videá. Oni to vnímajú ako uvoľnenú párty, kde sa ľudia zabávajú a kde príliš serióznosti nie je. To, že nemajú rúška, už je najmenší prešľap. Je to výraz neprofesionality a je to vecou politickej a osobnej nezrelosti, pokiaľ si neuvedomujú, akú pozíciu zastávajú a pokiaľ sa tak nesprávajú,” vyjadril sa pre médiá politológ Tomáš Koziak.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=txkCc-Ur4-k

(SCa, foto: Fb, video: YouTube)

 

 

Přejít nahoru