Plandemie -19. O čem to všechno je? Než si stoupnete do fronty na vakcinu…+ VIDEO. Tomu nebudete věřit

(David Icke mluví o posunu/evoluci lidského vědomí)

Můžeme tak mluvit o tom jak jsou informace v médiích cenzurované a limitované aby podporovali stanovenou agendu manipulátorů, těch kteří tato média vlastní či na ně působí, ať jsou to vládní, korporátní nebo nějaké skryté entity. Lékaři, vědci a další odborníci kteří nepodporují tento směr nedostávají žádné slovo v médiích a právě naopak je proti nim vedena kampaň která je má profesně a lidsky očernit a zneškodnit. Jak se měli šanci přesvědčit lékaři jako je Dr Rashid Buttar, Dr. Judy Mikovits, Dr Andrew Kaufman, Dr. Tenpenny a další,  kteří rozkryvaji lži ohledne covid -19 a vše co je s tím spojené. Stali se z nich štvanci médií a vlád a dalších frakcí kterým se nelíbí co tvrdí. Už to nejsou jen ti známí konspirační teoretici kteří byli dřív terčem posměchu a kterých se teď bojí tyto mocenské síly ale už jsou to i doktoři a vědci kteří se dostávají do jakési úlohy disidentu. Možná že by jsme mohli zaměřit naši pozornost na to co říkají a proč jsou jejich slova tak nebezpečná pro tyto mocenské struktury.

Všechny videa nadjete i zde.

Tak jak to popisuje David Icke, tento rozkryvač konspiraci který si dnes už zaslouží jiné pojmenování než “konspirační teoretik” když se jeho “teorie” přetváří v realitu před našimi zraky. V jeho interview pro London Real TV, které sledovalo živě přes 1.3 milionu lidi z celeho světa, tvrdí že tato současná krize má posloužit jako akcelerátor toho aby světové mocenské kultovni struktury získali totální moc a kontrolu nad celým lidstvem, kontrolu nad tělem člověka a nad jeho kognitivní funkci tedy myslí. Tu získají úplně (Bill Gates to nazval jako “konečné řešení” v jednom svém interview při kterém se pak musel opravit) tak že budou mít přístup do lidského těla přes povinou vakcinaci ve které bude nano technologie která bude schopna měnit lidské DNA a napojit se a komunikovat přes “chytrou síť ” 5G která se teď buduje a spouští všude ve světě ve zrychleném tempu. Proto jsou tyto témata spojující tyto 3 skutečnosti (covid-19, vakcinace a 5G) zakázány ve veřejných médiích. Dále je v plánu připojit lidskou mysl na umělou inteligenci a to už do roku 2030 a tak vytvořit “super-človeka” kterou mysl bude ovládat umělá inteligence takže nebude schopen vyprodukovat myšlenku která by bourala nastavené status-quo a tím pádem nebude klást žádný odpor.

(D. Icke o nano technologii a připojení na umělou inteligenci)

Oni musí dosáhnout co největší pro-očkovanosti aby dosáhli kýženého výsledku, proto budou stále “produkovat” další pandemické vlny díky manipulaci s čísly nakažených a mrtvich, testy které jsou z 80% falešně pozitivní podle toho jaký určite limit pro cykly amplifikace a možná že se do toho zapojí i nově vybudované sítě na 5G které při síle 60GHz způsobují to že tělo přestává být schopné absorbovat kyslík a lidé tak projevují symptomy podobající se “akutni horské nemoci”. Povaha této první a druhé vlny, která je plánována ve velice blízké době jako další krok a na kterou nás už předem připravují, je taková že musí být z velké časti manipulována protože vir, ať přírodní nebo nebo ne (tak jak teorie viru uvádí), nemůžete mít pod kontrolou a určovat koho nemoc postihne a koho ne. Takže by se mohlo stát že by to postihlo lidi kteří tento systém kontroly podporují a vytvářejí. Jestli ale nepodporujete teorii viru, jeho podobu a infekčnost tak jak je všeobecně uváděná a věříte v teorii exosomu, tak pak oni musí manipulovat s čísly a dělat další nemocný pomocí technologií jako může být 5G.

(Co vůbec covid-19 je v čem spočívá jeho testování ?)

Jakmile se jim ale povede dostat se do těla lidí přes vakcinace, vpravit tam své nano technologie které se propojí s ‘chytrou’ sítí, tak potom už není problém vyvolat další vlny a určovat kolik lidí, kdo a kde onemocní a umře. To už je další stupeň této agendy který odstartovavá depopulaci. Lze tady připomenout Billa Gatese a jeho zálibu v “Eugenice” stejně jako svého otce William H. Gates který byl v čele “Plánovaného Rodičovstvi” na který byl Eugenics program přejmenován poté co mu dal A. Hitler špatné jméno. (více informací o Gatesech zde v AJ pouze..http://lookintoit.org/Eugenicist-Bill-Gates.html).

Také jeho posedlost spojená se snižováním populace na zemi jak už se několikrát veřejně nechal slyšet zde stojí za připomenutí. Dr. Judy Mikovits v interview v London Real TV prohlásila že vakcína kterou se snaží Gates protlačit by mohla způsobit smrt 50 milionů Američanů. Dr. Tenpenny v dalším interview na London Real TV potvrdila slova Dr Mikovits a ještě podotkla že ty čísla se týkají pouze USA a že následky zranění způsobené vakcinacemi jsou někdy jste horší než smrt. (https://freedomplatform.londonreal.tv/)

Podle Dr Andrew Kaufmana v interview se Spirem min: 43:00:

https://www.youtube.com/watch?v=FaicM7FScMw

nová vakcína na Covid-19, na jejímž vývoji a technologiemi s ní spojené se podílejí kromě Billa Gates a dalších i DARPA (Defense Advance Research), nemá žádné opodstatnění už z principu toho že nebylo nijak dokázáno že tento vir kterému se dal název covid-19 způsobuje toto onemocnění s těmito příznaky. Tento vir covid-19 nebyl nikdy separován a nikdy nesplnil Kochovy postuláty což je světově uznávaný a předepsaný postup na to aby se ustanovilo to jestli ten daný vir či bakterie způsobouje to dané onemocnění. Tato nová vakcína na covid-19 bude postavena na bázi DNA/RNA což je úplně jiné než jsou současné vakcíny ikdyž v nich už také byli nalezeny nano sloučeniny kovů které se tam nemohli dostat jinak než záměrné a o kterých se neví jakou tam mají funkci. Možná že si nějaké spojení najít můžeme při troše fantazie. Dr Kaufman v jednom intreview zveřejněném na svých stránkách podotkl že by mohli sloužit jako malé antény na  EMF (elektomagneticka frekvence) signál ve spojení s novými bezdrátovými technologiemi.

(Dr Kaufman o nanočásticích v současných vakcínách)

 

Vraťme se teď k nové vakcíně. Spočívá v tom že se nám do těla vpraví cizí geny. Tato procedura jménem “elektroporace”spočívá v tom že se společně s vakcinační látkou vpraví do těla elektrický proud dvěma dalšími jehlami které vytvoří malé otvory v našich buňkách a umožní tomuto cizímu genetickému materiálu vniknutí do našich buněk který bude schopen vytvořit cizí protein což má patrně vytvářet imunitu. “Ale jak to vidím já, tak z nás chtějí udělat geneticky modifikovaný organismus” řekl Dr Kaufman. “Protože to je přesně ta procedura kterou by použili aby vytvořili jakýkoli geneticky modifikovaný organizmus. A nevím jak náš organizmus mají v úmyslu modifikovat ale mám svoje podezřeni že jeden z hlavních cílů je neplodnost jak už to bylo několikrát artikulováno lidmi jako Bill Gates.” Nicméně, nestalo by se to poprvé. V roce 2014 Asociace Keňských Katolických doktorů zažalovalo UNICEF a WHO za sterilizaci milionů dívek a žen v Keni při podávání vakcinaci na tetanus když po prozkoumání v nezávislých laboratořích v Jižní Africe se zjistilo že obsahují antigen HGG která sterilizaci způsobuje. (https://www.lifesitenews.com/news/a-mass-sterilization-exercise-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-u). Při podrobném průzkumu lze zjisti že tento případ není ojedinělý týkající se hlavně Afriky a také dalších států třetího světa. Kdo je hlavní hráč v pozadí WHO a dalších organizací které se na těchto akcí podílejí. Ano sparvne…Bill Gates. Dokument s nazevem “Kdo je Bill Gates” vám podrobně vykreslí figurku Bill Gatse ve celé své kráse (https://www.corbettreport.com/gates/)

(Foto: Bill Gates a jeho finanční napojení)

 

 

Aby se vývoj této vakcíny co nejvíce zrychlil tak si výrobci vynutili snížení testovacích předpisů a vynutili si “nula” zodpovědnost tak jak je to i s ostáními vakcínami kde odpovědnost za jejich bezpečnost přebírá stát. Tyto informace nejsou poskytovány veřejnými sdělovacími prostředky a je třeba být aktivní v jejich shromažďování a nelimitovat se jen na mainstreamova media a experty kteří v nich vystupují nebo se ptát praktických lékařů v ordinacích kteří nemají ponětí o tom co vakcinace jsou, jak fungují a co v nich je a tím pádem jestli jsou bezpečné. Jen málo z nich se podívalo dál než za jim předkládané informace od výrobců nebo lidí kteří jsou jimi ovlivňovány a podnikly hlubší cestu poznání při které zjistili pravdu o tom co za tím vším stojí. To jsou ti hrdinové kteří dali v potaz svou pověst, kariéru a tím pádem i živobytí výměnou za pravdu a za to že se postaví za správnou věc. Tito lidé si uvědomili to že teď jde o zachování lidstava tak jak jsme ho znali s nějakou dávkou svobody na kterou má každé lidské stvoření právo a že teď přišel čas se postavit této temné síle a vyjádřit svůj nesouhlas.

 

Jsme to jen my co jsme s chopni to změnit. D. Icke nabádá k otevření srdcí což symbolizuje uvědomění si svého pravého já které vám umožní vypořádat se ze svým strachem, který oni používají jako zbraň k ovládání, a bude vést k rozhodnutí které nevychází z kalkulativni mysli neboli pozice strachu ale ze srdce, z pozice bezpodmínečné lásky kde strach nemá místo. Toto velké dilema a rozhodnutí čeká každého z nás a bude to svobodné rozhodnutí které uděláme osobně pro nás, naše děti a i další pokolení. Možná že to bude poslední svobodné rozhodnutí. Proto každý jeden z nás dospělých lidí jsme za toto rozhodnutí zodpovědný a výmluvy stylu “já jsem neměl žádné informace”, “jen jsem plnil rozkazy”, “vláda to tak nařídila”, “co zmůžeš!?” jsou zcela bezpředmětné. Každý z nás máme tu moc se tomu postavit a vyslovit to mocné “odmítám, děkuji”. Lidstvo už nemá kam ustupovat. Oni teď sledují naši reakci a záleží na rozhodnutí KAŽDEHO z nás (slovy Davida Icka) kdo bude stát v další frontě na toaletní papír.

(D. Icke nabádá k otevření srdcí)

Pokus Vám nejde prohrát videa tak tady jsou linky:

http://www.collectiveawakening.info/videos/IckeAwakeningLove.mp4

(David Icke mluví o posunu/evoluci lidského vědomí)

http://www.collectiveawakening.info/videos/IckeNano.mp4

(D. Icke o nano technologii a připojení na umělou inteligenci)

http://www.collectiveawakening.info/videos/CovidTest.mp4

(Co vůbec covid-19 je v čem spočívá jeho testování ?)

http://www.collectiveawakening.info/videos/KaufmanNano.mp4

(Dr Kaufman o nanočásticích v současných vakcínách)

http://www.collectiveawakening.info/videos/IckeLove.mp4

(D. Icke nabádá k otevření srdcí)

 

 

Autor: Pavel Skazko

Přejít nahoru