Majiteľka obchodu zažila šok. Zákazník ju oblial acetónovou farbou

Pokojné okresné mesto Levice sa včera, niečo po 13tej hodiny zmenilo na peklo. Do obchodu sídliacom na Námestí hrdinov v priamom centre mesta vošiel zatiaľ neznámy, zamaskovaný muž. Spolu s majiteľkou obchodu v predajni sa nachádzala aj jej mama. Na obe nevinné ženy začal muž kričať a vulgárne im nadávať, vyhrážať sa, že oslepne a následne oblial majiteľku predajne acetónovou farbou na betón, pričom zasiahol jej tvár a ruky.

“Mama začala kričať a chcela ma brániť. Ja som ani nevedela, že ma chce obliať a nechápala som, prečo mi vlastne hovorí, že mám byť slepá. V živote som s nikým nemala nejaké problémy,” dodala majiteľka predajne, ktorá je kamarátkou slovenskej playmate Zuzany Plačkovej. Muž, ktorý sa chránil nielen kapucňou, ale aj okuliarmi, po útoku z predajne ušiel a stratil sa v uliciach Levíc. Polícia po ňom pátra.
Pani Žaneta nechápe, prečo na ňu páchateľ zaútočil, keďže nemá žiadne podĺžnosti a podľa známych je to dobrácka a obetavá žena. Vo večerných hodinách skončila v levickej nemocnici.
Ako informovalo Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Nitre, vyšetrovateľ okolnosti tohto prípadu vyšetruje ako trestný čin nebezpečného vyhrážania a ublíženia na zdraví.
(SCa, il.foto: colors.com)
Přejít nahoru