Trestné oznámenie na Matoviča!

Matovič (OĽaNO) pije krv nielen Slovákom, ale aj politikom sediacim v europarlamente. Aj preto sa Milan Uhrík (ĽSNS) europoslanec rozhodol zakročiť a podať trestné oznámenie na Matoviča. Podľa Uhríka mal Matovič počas stredajšej (10.6.) tlačovej konferencie verejne prejavovať sympatie voči nacistickej strane NSDAP.

“Myslím si, že NSDAP bola najväčšia politická strana, a keď akože kvalita politickej strany sa meria podľa počtu členov, tak oni mali, myslím, že 25 miliónov, takže tú ambíciu máme prekonať, to NSDAP v tejto veci,” odpovedal vtedy Matovič na otázku redaktora o jeho predstave o rozsahu členskej základne strany OĽaNO.

Podľa europoslanca tak Matovič vyjadril osobnú ambíciu prekonať NSDAP. “Čiže ju pravdepodobne považuje za pozitívny vzor minimálne v tejto veci,” dodal Milan Uhrík.

Matovič, ako reakciu na Uhríkovo trestné oznámenie, si zas neodpustil kopnúť do Smeru-SD. “Keďže roky poznám ilúziu, ktorou niektoré médiá a Smer ohlupujú ľudí, že čím viac členov v strane, tým lepšia strana – úmyselne som použil tento absurdný príklad a spoľahol som sa, že aspoň teraz niektorí pochopia, že kvantita nezaručuje kvalitu. Príkladov máme požehnane – NSDAP, Smer-SD, SNS… Evidentne však ani teraz niektorí ľudia nie sú schopní pochopiť či už použitie hyperboly, alebo fakt, na ktorý som ňou upozornil,” povedal Matovič.

(SCa, il.foto: pravda.sk)

Přejít nahoru