Cyklisté potřebují vybavení, které je nezradí. Jakou značku používají profesionálové?

BBB, volba skutečných šampiónů

Mezi profesionálními cyklisty je značka BBB velmi známá, umožní jim udržovat kolo v perfektním stavu. Stejně jako se s vozem jezdí na technickou kontrolu, kolo byste měli kontrolovat pravidelně sami a bez správného vybavení se vám to nepovede. V servisech a garážích zkušených cyklistů nechybí montážní stojan BBB BTL-36, se kterým snadno a rychle opravíte své kolo, ať už jde o výměnu kola, šlapky, prasklého řetězu, opravu brzd či cokoliv dalšího.

K opravě kola potřebujete vhodný klíč, je zbytečné pořizovat jednotlivé klíče zvlášť, lepší je multiklíč BBB BTL-48L, který obsahuje všechny potřebné klíče a je vhodný pro domácí opravy i na cesty. Snadno ho uložíte a pokud je potřeba rychle opravit kolo, je vám vždy k dispozici. Zapomínat byste neměli ani na vhodnou pumpičku, která vám umožní rychlé nafouknutí kola na potřebný tlak. V tomto ohledu nemá konkurenci pumpička BFP-21 airboost, která je vhodná na horská i silniční kola a snadno pasuje na galuskové (FV), klasické (DV) i auto (AV) ventilky. Pumpička je potřeba nejen doma, ale i na cestách, zde je zapotřebí dokonale spolehlivá pumpička, která má co nejmenší rozměry. Doporučujeme model BMP-49 Easyroad, který vás nikdy nezklame.

Objevujte sortiment profi cyklistů

Profi cyklisté se liší od amatérů nejen výkony, ale zejména výbavou. I vy si však můžete dopřát profesionální výbavu. Produkty od BBB jsou dostupné všem. Výrobce se specializuje na nářadí, díly, cyklooblečení i celou škálu příslušenství. Udělejte sobě i svému kolu tuning, se kterým dosáhnete lepších výkonů. V cyklistice rozhoduje o výsledku i správná volba vybavení a pokud budete mít tu nejlepší, vždy získáte výhodu a zároveň větší pocit bezpečí. Spolehněte se na značku BBB, kterou používají profesionální cyklistické týmy jako Circus Wanty Gobert.

Přejít nahoru