Hledáte zaměstnání? Najděte ho pomocí portálu HitPrace.cz

Naštěstí existuje způsob, jak si cestu k novému zaměstnání zkrátit a sice pomocí portálu HitPrace.cz. Jde o jeden z největších pracovních portálů v ČR, kde každý den přibývá mnoho nových pracovních nabídek.

Hledání a informace o nových místech

Hledání je zde snadné, můžete hledat práci podle měst, ale i oborů. Během okamžiku se vám zobrazí všechna volná pracovní místa, na která můžete reagovat. Pokud procházíte více pracovních portálů nebo nechcete, aby vám unikly nové nabídky zaměstnání, na které chcete reagovat jako první, můžete si nastavit hlídacího psa a nechat si nabídky zasílat přímo na email.

Jaká místa HitPrace nabízí?

Můžete zde nalézt volná místa HPP, zkrácené úvazky, ale i brigády a práce v zahraničí. Portál je vhodný pro každého uchazeče o zaměstnání. Velkou výhodou je, že zaměstnavatelé zde mohou přidávat nabídky volných pozic zdarma, což většina pracovních portálů neposkytuje, takže je zde mnohem více nabídek práce než na ostatních portálech. Inzerce práce je zde snadná a pokud nehledáte práci, ale nové zaměstnance, můžete je zde rychle nalézt.

Informace o zaměstnání

Portál nepřináší jen možnost nalezení nové práce, ale i mnoho důležitých informací pro každého, kdo práci hledá. Najdete zde informace o úřadech práce, tipy, jak poznat seriózní zaměstnavatele, jak správně vytvořit životopis, jak se připravit na pracovní pohovor a mnoho dalšího. HitPrace.cz je rozcestníkem, který vám pomůže ve všech ohledech, ať už hledáte práci nebo zaměstnance.

Nabídka volných míst se zde neustále aktualizuje, pokud jste svou vysněnou práci ještě nenašli, sledujte nové nabídky a brzy se své vytoužené pozice dočkáte.

 

Přejít nahoru