Vzácné fotografie unikly ohledně dvou „tajných“ dcer Vladimíra Putina

Ekaterina a Maria Putinove v strede Viktor druhy z leva a Alexander Pugachev v pravo se skupinou Strelki foto Sergei Pugachev

Maria a Ekaterina, dlouho považované za dcery ruského prezidenta ze prvního manželství s Ludmila Putinovou, jsou vidět v několika úryvcích od doby, kdy byly dospívající.

Nikdy se nepotvrdilo, že jsou potomkem ruského vůdce – a dokonce až v prosinci Putin odklonil otázky, které by potvrdily jejich totožnost. Píše portál New York Post.

Snímky byly zveřejněny na webových stránkách Sergeje Pugacheva, bývalého důvěrníka miliardáře, který kdysi pro Financial Times tvrdil, že „osobně přivedl Putina k moci“.

Obě jsou nyní ve svých 30 letech, ale záběry ukazují prezidentovy dcery uvnitř Kremlu i v Pugačevově domě poblíž Moskvy.

Jedna fotka je ukazuje na soukromé párty s populární skupinou Strelki, které se nazývaly i ruskými Spice Girls.

Obě dívky pocházejí z prvního manželství s bývalou letuškou Aeroflotu Ludmila Shkrebneva, které trvalo 30 let před jejich rozvodem v roce 2013.

35letá Maria, která používá příjmení Vorontsova, má kariéru v lékařském výzkumu a je údajně vdaná za nizozemského obchodníka, s nímž má rodinu, čímž se Putin stal dědečkem.

Ekaterina, 33 let, známá pod příjmením své mateřské babičky Tikhonové, byla soutěžní rocková tanečnice, která je nyní považována za vedoucí nové významné ruské iniciativy v oblasti umělé inteligence.

Dříve byla vdaná za nejmladšího ruského miliardáře Kirilla Šamalova (38 let), ale v roce 2018 se rozvedla.

Putin v roce 2015 šokoval lidi, když hovořil o tom, jak je „pyšný“ na své dcery a řekl, že mluvili několika jazyky – ale bez potvrzení jejich identity.

“Nikdy nebudu diskutovat o otázkách týkajících se mé rodiny. Nejsou zapojeni do podnikání nebo politiky. Netlačte na to, “řekl v té době na tiskové konferenci.

Přejít nahoru