Vídeň již čtvrtý den strádá imigrantskými nepokoji + VIDEO

Vše nanovo začalo ve středu dny, kdy Kurdi uspořádali demonstraci proti násilí vůči ženám, kterého se údajně předtím dopustili Turci vůči Kurdkám. Od té doby, již čtvrtý den v řadě probíhají demonstrace, které ústí do lítého běsnění mezi Kurdy s jejich levicovými stoupenci na straně jedné a Turky s jejich nacionalistickými Šedými vlky na straně druhé. Policie je v totálním nasazení, Vídeň se podobá bojišti, řev, vandalizmus, za pokřiku Aláhu akbar lítají dělbuchy, dlažebky, flašky, jsou zranění, mj. i v řadách policie, v profláklé imigrantské čtvrti Favoriten byl vyhlášen výjimečný stav.

Vládnoucí socialisticko-zelení politici si nevědí rady, konzervativně pravicoví je vyzývají k zodpovědnosti a zaujetí rázného postoje, krácení azylantských sociálních dávek a zákazu cizineckých demonstrací.

Kancléř Kurz volá po nulové toleranci, „a nasazení všech prostředků k záchraně demokracie a právního státu“! Nechceme, a obzvláště ne ve Vídni, aby se na našich ulicích odehrávalo stejné násilí jako v některých jiných zemích a přenášely se sem konflikty z Turecka.

Bývalý vice-kancléř Strache znovu připomněl svá příkře kritizovaná slova, že „Vídeň se nesmí stát Istanbulem“ a vyzval že „vídeňské ulice musí opět patřit Vídeňanům“ a stávající politickou skvadru k plnění svých zodpovědností a ráznému konání.

Historický vrtoch s tzv. “imigrační politikou” se tak jeví velkým selháním, ostudou, ba vinou před minulými i budoucími generacemi.

O problémech s muslimskými přistěhovali a uprchlíky otevřeně hovoří ve své knize i jistá německá policistka, to co popisuje o Německu je stejné i v Rakousku. A protože Evropský soud rozhodl, že Češi nemají právo odmítat přidělené muslimské uprchlíky a imigranty, tak za pár let můžeme očekávat takovou situaci i u nás.

VIDEO ZDE.

zdroj: eurabia.cz

Přejít nahoru