Doslova příšerné tajemství islámského šátku. Radši ani nevědět!

Muslimky prostě nosí na veřejnosti šátky,burky, čádory, hidžáby atp. a je to jejich soukromá věc, takže proč s tím mít problém?

Islámská pokrývka ženské hlavy – na první pohled banální rituální akt, který by pro kulturního a tolerantního západního liberála neměl být problémem. Prostě symbolizuje specifickou kultovní náladu muslimů a tak měl by být i jako zcela neškodný princip přijat. Muslimky prostě nosí na veřejnosti šátky,burky, čádory, hidžáby atp. a je to jejich soukromá věc, takže proč s tím mít problém?

Nuže obávejme se, že asi proto, že nejzásádnějším neoficiálně praktickým aspektem tohoto symbolu je to, že slouží jako značka, která informuje o tomto; tato žena je muslimskou ženou a je chráněna islámským zákonem před znásilněním resp. sexuálním obtěžováním.

Kdežto žena, kterážto není tímto identifikačním symbolem označena a chráněna, veřejně byť nevědomě hlásá; pohleďte muslimští mužové jsem skrz naskrz zkažená a nemravná protože nevykazuji příslušnost k jedině skutečně mravnému Islámu a proto si na mně můžete beztrestně ukojit svůj chtíč a znásilnit mě.

Právě v tomto duchu bezpečnostního označení ctihodně mravných žen islámských a tudíž chráněných versus neoznačené ženy ohavně nemravně neislámské se u nás v EU odehrávají akty masivního znásilňování našich západních žen, dívek, ba i holčiček nezletilých vysoce mravnými muslimskými muži.

Necudné západní ženy, kteréžto nejsa zahaleny a označeny coby ženy mravné muslimské a tudíž nedotknutelné, jsou akutně a z hlediská práva islámského terčem chtíče mužů jedině vskutku morálně vyspělých muslimských, kteřížto náležitě morálně trestají nevěřící prostopášnice odhalené, nemravné, trestuhodně neislámské…

…Takže může mít nějaký vysoce kultivovaný tolerantní západní liberál něco proti islámské ženské pokrývce hlavy?…

(zdroj: svetkolemnas.cz)

Přejít nahoru