Jesse Hughes, fontman kapely Eagles of Death Metal: Moslimovia vedia, že naše deti sú hlúpe a slepé, ovplyvňované liberalizmom už od škôlky

Jesse Hughes mal so svojou kapelou vystúpiť na dvoch francúzskych letných festivaloch Rock en Seine a Cabaret Vert.

Medzitým však poskytol rozhovor americkému médiu Takimag.com, v ktorom sa rozhodne nevyjadroval „politicky korektne.“ Tento rozhovor bol dôvodom, pre ktorý sa organizátori francúzskych festivalov rozhodli zrušiť účasť kapely Eagles of Death Metal. “Kvôli rozhodnému nesúhlasu s výrokmi speváka Eagles Jessiho Hughsa pre americké médiá, organizátori oboch festivalov sa rozhodli anulovať koncerty skupiny“, píše na twitteri François Missionnier, organizátor festivalu Rock en Seine.

Čo vyvolalo takúto prudkú reakciu a čo vlastne spevák v interview povedal?

Francúzsky spravodajský server Boulevard Voltaire odpovedá: „Jesse Hughes sa odvážil kritizovať islam. Odvážil sa obviniť islam zo zodpovednosti za masaker v Paríži.“ Huhges sa v rozhovore vrátil k parížskemu masakru a tvrdil, že spoznal vrahov počas poobedňajšej skúšky koncertu. Podľa neho museli mať vrahovia komplicov medzi zamestnancami klubu, vzhľadom na veľmi ľahký prístup do priestorov klubu. Voči tomuto obvineniu ostro protestoval samotný klub a označil ho za nečestného. Naopak zdôrazňoval, že ochranka pravedpodobne zachránila stovky životov.

„Strach z urážky moslimov, je najväčšou zbraňou teroristov. Radšej zomrieme než by sme mali byť považovaní za netolerantných. Politická korektnosť zabíja“, tvrdí v rozhovore Jesse a pokračuje: „Francúzi sú tak zaujatí bojom proti rasizmu, že sa nechávajú vraždiť moslimami. Druhý deň (po útoku) na štadióne moslimovia vypískali minútu ticha. Médiá o tom mlčali. Videl som moslimov na ulici oslavovať útoky, zatiaľ čo tieto ešte pokračovali. Videl som to na vlastné oči. V reálnom čase!“

Hughes sa pustil aj do kritiky amerických pomerov a toku arabských peňazí: „Americké filmy sú najlepším prostriedkom ako ovplyvniť srdcia a mysle. Nikdy neuvidíte vo filmoch zloduchov, ktorí sú arabskí teroristi. Vždy sú to Nemci, alebo Francúzi.“ Frontman kapely okrem iného v rozhovore tvrdí, že islam používa obvinenie z islamofóbie, aby nás zanestetizoval a urobil z nás ľahšiu korisť.

„Moslimovia vedia, že naše biele deti sú hlúpe a slepé, ovplyvňované už od škôlky liberálnym prostredím“, končí interview Hugges. Článok vyšiel v roku 2016.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru