Mladá bílá matka popravená Black Lives Matter davem pro údajné rčení „All Lives Matter“ + VIDEO

24letá Jessica Doty Whitakerová byla zastřelena v Indianapolis uprostřed konfrontace s kriminálníky BLM, kteří zaútočili, když jim řekla „All Lives Matter“.

“Podle rodiny oběti začalo střílení kvůli hádce o Black Lives Matter a jazyce.” Nakonec se obě strany oddělily a odešly od sebe, dokud svědci netvrdili, že vrah zahájil palbu z nedalekého mostu a utekl, hlásil kanál Fox 59 minulé pondělí.

“Mysleli jsme že odešli, ale seděli na St. Claire a čekali, až se dostaneme pod most, a to je moment, když byla zastřelena,” řekl snoubenec oběti Jose Ramirez.

Whitakerové otec Robert Doty řekl pro The Gateway Pundit, že jeho dcera byla zastřelena do hlavy poté, co odpověděla “nesprávně” pro BLM. Píše Newswars.

Její otec Robert Doty řekl pro The Gateway, že příznivci BLM šli kolem ní a jejího snoubence a řekli „Black Lives Matter“, na který Jessica odpověděla „All Lives Matter“.

Aktivisté BLM během argumentace údajně vytáhli zbraně, což Ramireze přimělo, aby udělal totéž. To vedlo k jejich ustupování, ale ne na dlouho.

Přejít nahoru