Prečo Matovič arogantne porušuje svoje vlastné nariadenia!?

Čo je veľa, to je skutočne už moc! Matovič od svojho nástupu do politiky robí jeden prúser za druhým. Opakovane útočí na city Slovákov, aby dodržiavali rozostupy a necestovali do zahraničia a čo spraví on? Naženie tridsiatku detí z detských domovov do lietadla a vezme ich so sebou na štátnu návštevu do Poľska, kde je koronavírusová situácia veľmi vážna.

Na tom by nebolo nič zlého (až na bezpečnostnú situáciu v Poľsku), keby na pôde lietadla sa dodržiavali Matovičove nariadenia. Ako na fotke, ktorou sa psychopatický narcis Matovič nezabudol na sociálnej sieti pochváliť, sedia deti bez ním požadovaných rozostupov a, akoby to nestačilo, mnohé bez rúšok! A blázon Matovič veselo pózuje medzi nimi.

Už pri nástupe do lietadla deti stáli natlačené na sebe a niektoré vôbec nemali rúška. Vo vnútri sa deti usadili jedno vedľa druhého, takže opäť nikto z dospelých neustriehol, aby mali medzi sebou Matovičom požadované rozostupy. V lietadle sa situácia s rúškami opakovala. Viaceré deti ich nemali nasadené správne, alebo ich pre istotu nemali vôbec. Paradoxom je, že len deň pred zahraničnou cestou Matovič menoval krajiny, ktoré pribudli na zoznam bezpečných a nezabudol opäť dodať jeho staré známe a už otrepané, že najbezpečnejšie je zostať doma na Slovensku.

(SCa, il.foto: pravda.sk a Fb)

Přejít nahoru