Švédská islámská strana žádá pro muslimy zvláštní ochranný status jako ohrožena menšina

Nyans k tomu uvádza viacero dôvodov. Tu sú niektoré z nich:

Moslimovia sú vo Švédsku vystavení každodennému násiliu

Moslimovia sú neustále častovaní nadávkami a verbálnymi útokmi

Náboženstvo moslimov je znevažované a nie je mu prejavovaný podobný rešpekt a úcta ako kresťanstvu či judaizmu

Všetkým islamofóbnym zločinom sa musí venovať v rámci zákona špeciálna pozornosť

Predseda strany M. Yüksel povedal vo švédskej televízii, že švédski moslimovia zažívajú dennodenne násilie kvôli svojmu náboženstvu, ako aj verbálne rasistické útoky. Preto ich treba chrániť a nikto im nesmie upierať právo na to, aby vychovávali svoje deti vo svojej vlastnej kultúre a silnej viere v duchu islamu.

Tento ľstivý záľudný zakuklený islamista (o ktorom nedávno vyšlo najavo, že má úzke kontakty s tureckými ultranacionalisticko-islamskými Sivými Vlkmi, ktorí ťahajú nitky v celej EÚ) sa však ani slovom nezmienil o tom, že jeho strana bude robiť aj všetko pre to, aby moslimskí mladí muži prestali s permanentnými sexuálnymi útokmi na Švédky a s ich znásilňovaním. Tiež nepovedal, že sa za to nesmierne hanbí a že sa ospravedlňuje v mene moslimov všetkým Švédkam.

Je však možné, že sa dozvedel, čo už pred dvoma rokmi vyriekla kancelárka Merkelová a že sa len riadi jej slovami.

Merkelová:

„Aber wir müssen akzeptieren, dass die Zahl der Straftaten bei jugendlichen Immigranten besonders hoch ist“ – „Ale my musíme akceptovať, že počet trestných činov emigrantov je mimoriadne vysoký.“

Tento jej výrok je na sociálnych sieťach a vyvolal veľa kritiky, ale aj niekoľko pokusov jej priaznivcov o vysvetlenie toho, že to tak nemyslela.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru