Gucci, přestaňte zneužívat v reklamě divoká zvířata

Zvířata, kterou bezcitní lidé odtrhli od jejich matek záhy po narození, mnohé firmy využívají v reklamě a k pobavení. Často podstupují násilné tréninkové metody. Sobečtí lidé je nutí strávit většinu svého života v malých špinavých klecích oddělená od všeho, co je pro ně přirozené a důležité.

Gucciho reklamy se zvířaty mají k originalitě a kreativitě hodně daleko. Jsou jednoduchými verzemi patetického fenoménu “selfíček s divokými zvířaty”.

Všeobecně je známo, že mediální vyobrazení divokých zvířat v interakci s lidmi podněcuje vlastnictví exotických zvířat. A zároveň pohání ilegální obchod s divokými zvířaty a brání snahám o jejich ochranu.

Sovy jsou společenská zvířata. Žijí v párech nebo rodinných skupinách. Avšak v zajetí bývají obvykle je lidé chovají samostatně. Žádná sova, tygr, opice ani jiné zvíře nesní o tom, že bude v televizi nebo v časopisech.

Avšak Gucci opakovaně demonstruje nadřazenost lidské rasy. Zvířata zneužívá jako rekvizity ve svých reklamách.

Podpořte prosím PETA a vyzvěte společnost Gucci, aby stáhla své poslední reklamy se zvířaty. A stejně tak aby se zavázala k tomu, že je ve svých budoucích kampaních již nebude využívat. (zdroj: support.peta.org a energiezivota.com)

Přejít nahoru