Agent pro sledování dodržení pravidel ohladně koronavirů zbit do bezvědomí v londýnském autobuse po sporu o obličejovou masku +21 + VIDEO

Oběť, 63letý muž, který pracuje jako agent „stopování a sledování“ koronaviru, může být cílem podezření z nesprávné obličejové masky podezřelého, tvrdí úřady.

Při jízdě v autobuse v severním Londýně 23. srpna oběť údajně pozorovala podezřelého, který nastupoval do autobusu, zatímco měl pod obličejem zakrytou tvář, což vedlo pracovníka NHS k přesunu do jiné oblasti autobusu.

“Záběry z kamerového systému ukazují, že asi o pět minut později podezřelý sledoval oběť směrem k zadním dveřím, kam se pracovník NHS šel pokusit dát mezi nimi určitou vzdálenost – když bez jakéhokoli varování muž zahájil násilný fyzický útok,” informuje metropolitan Policie ve svém prohlášení. Píše portál Europe Infowars.

“Ačkoli na CCTV není žádný zvuk, věříme, že to všechno vyvolaly obličejové masky. Myslíme si, že útočník, který měl zakrytý obličej pod bradou, se urazil, když se oběť, která byla zcela zakrytá, vědomě vzdálila od něj, “uvedl vyšetřující důstojník Chris Bowman.

“Když útočník následuje oběť za autobusem, je vidět, jak ukazuje a ukazuje na obličejovou masku oběti, než ho začne opakovaně bít a kopat. Byl to naprosto neoprávněný násilný útok a s tímto mužem musíme urgentně mluvit. “

Úřady popisují podezřelého jako „černocha ve věku přibližně 23–25 let, vysokého a atletické / svalnaté postavy“.

Přejít nahoru