Brazílie odhalila podvod s covidem: Prázdná nemocnice, prázdné rakve + VIDEO

Pamatujete se, jak byl v českých médiích byl kriminalizován brazilský prezident Bolsonaro za to, že zanedbal opatření proti pandemii, a tím pádem je na tom Brazílie velmi zle? (Viz například srdceryvný článek IDnes: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/brazilie-koronavirus-epidemie-bolsonaro-mrtvi-nakazeni-covid-19.A200517_172652_zahranicni_jhr)

Prezident Bolsonaro si totiž byl vědom, že jde o lživou pseudopandemii, a nebál se to říkat, a podařilo se mu přesvědčit 5 členů parlamentu, aby podali důkazy.

Ti spolu s policií provedli “přepadovou” kontrolu v “nejvíce postižené nemocnici”, která hlásila, že ošetřuje 5 000 nemocných, z nichž 200 již zemřelo. A podezření na podvod se potvrdilo.

Zjistili, že zmíněná nemocnice není ještě ani dokončená, teprve ve výstavbě, je zcela prázdná, bez personálu a pacientů, natož covidových…

Nemocnice měla objednáno 200 rakví, které tam poslanci našli zavřené, “připravené k pohřbení”. I nebáli se koronaviru, dali je otevřít, a (nebyli ani překvapeni, když) byly prázdné…

zdroj: orgo-net.blogspot.com, případ ste stal v Červenci

Přejít nahoru