Německo jako ženské safari: imigranti si lovili ženy + VIDEO

V Berlíně byl nyní zahájen soudní proces s dvěma mladými Iráčany, kteří v německé metropoli, jako do národního parku na safari, vyráželi na hon na ženy. Nejčastěji v nočních hodinách obvykle kolem klubů a zábavních podniků si počíhali na vracející se mladou ženu, přepadli ji, unesli do auta a zavezli do svého doupěte, kde se na kořisti po několik hodin uspokojovali. Poté je zas pohodili na ulici jako bezcenný odpad. Nejmladší oběti jejich spanilých honů bylo 14 let.

Z dosavadního šetření vyplývá, že před soud se dostala jen špička ledovce – asi 10% jejich znásilňovacích únosů. Výpovědi poškozených jsou hororové. Rozsudek se očekává začátkem příštího roku.

https://www.youtube.com/watch?v=P9FdGwbDURw&feature=youtu.be

Na druhou stranu – kdyby se i evropským mužům poskytovaly horentní sociální dávky a zaopatření, a neměli by co na práci, a vysadili by se uprostřed lascivní civilizace emancipovaných žen, čím by se asi zabývali? Neobnovil by se v nich také přirozený atavismus a divošství následující basic instinct? Nakonec, v žádné invazi tomu nebylo jinak. To prostě k invazi patří. Jak se ostatně zpívá v lidové písničce Sobotienka ide “preto ju zajali, lebo bola švárna”…

zdroj: eurabia.cz

Přejít nahoru