Vidíme, že nenávistný islám vyhlásil válku Evropě a že muslimští hrdlořezové uřezávají Evropanům hlavy

Vidíme výsledky šílené politiky masové imigrace, multikulturalismu a islamizace a vidíme, co je islám doopravdy zač. Tohle nesmíme dopustit u nás! Rovnice je jednoduchá: když u nás nebudeme mít muslimské imigranty, nebudeme tu mít islámský terorismus!

Francie očividně směřuje buď k občanské válce, nebo k podvolení islámu. Celá území tam francouzský stát nekontroluje a fakticky na nich vládne právo šáría a islámské gangy!

Muslimského vraha policisté postřelili čtrnácti ranami; během toho, co ho lékaři ošetřovali, neustále křičel Alláhu akbar, Alláh je veliký!

„Řekněte mé rodině, že ji miluji,“ zněla poslední slova zhruba třicetileté ženy, než podlehla svým zraněním. Odpovědnost nesou lidé jako Merkelová, Macron a všichni politici, kteří do Evropy zvali muslimské imigranty.

Tunisan Bráhím Avísáví již čelil zatčení kvůli útoku nožem před čtyřmi lety. Následně jakožto uprchlík před několika týdny odcestoval do italské Lampedusy, odkud nelegálně překročil hranice do Francie. Díky EU se takovíto lidé pohybují volně po Evropě!

Bude hůř. Marseille, druhé největší město ve Francii, je již z 25 procent muslimské. Podle studie francouzského Národního institutu pro statistiku a ekonomické studie jsou největšími tahouny metropolitní oblasti Lyonu, Toulouse, Bordeaux a Paříže. Ve čtyřistatisícovém Lyonu žije přibližně 150 000 muslimů. Až 18 % novorozenců ve Francii muslimské jméno. Během 60. let minulého století to bylo 1 %.

Nejextrémnější scénář předpovídá nárůst podílu muslimů v evropských zemích do roku 2050 na tyto uvedené hodnoty: Francie (18 %), Velká Británie (17,2 %), Nizozemsko (15,2 %), Belgie (18,2 %), Itálie (14,1 %), Německo (19,7 %), Rakousko (19,9 %), Norsko (17 %). Co lze očekávat za dvě nebo tři generace, když historik Bernard Lewis řekl, že Evropa bude “nejpozději do konce tohoto století” islámská?

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu?

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Autor: Radim Fiala

Přejít nahoru