Otřesné: „Italové, podřízneme vám hrdlo“ – Migranti natočili kontroverzní hudební video v přijímacím středisku na Sardinii

Grafické texty nezastavily některé levice v obraně mužů a tvrdí, že „kulturní odlišnost“ nebo jazykové prvky pouličního hip-hopového jazyka tvoří texty, informovala zpravodajská platforma Libero Quotidiano.

Video migrantů, kteří jsou v současné době v přijímacím středisku a čekají na informace o stavu jejich žádostí o azyl, koluje v sociálních sítích. Původně byl sdílen populárním účtem Twitter Radio Savana.

https://twitter.com/RadioSavana/status/1330071124185640966?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1330071124185640966%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Frmx.news%2Farticle%2Farticle%2Fitalians-we-ll-cut-your-throat-migrants-shoot-controversial-music-video-in-sardinia-reception-center

“Africkí nelegální přistěhovalci hrozí, že si podříznou hrdla. Italové jsou v uzamčení, zatímco nelegální přistěhovalci v přijímacím středisku na Sardinii natáčejí hudební videa, utíkají, kradou, obtěžují nezletilé, bojují, opíjejí se, útočí na policii a další,” napsal Radio Savana o videu.

Hudební video natočené v přijímacím středisku na italské Sardinii ukazuje, jak migranti ze severní Afriky tančí a zpívají a přitom hrozí, že Italům podříznou hrdlo.

Grafické texty nezastavily některé levice v obraně mužů a tvrdí, že „kulturní odlišnost“ nebo jazykové prvky pouličního hip-hopového jazyka tvoří texty, informovala zpravodajská platforma Libero Quotidiano. Píše portál RMX.

Video z migrantů, kteří jsou v současné době v přijímacím středisku a čekají na informace o stavu jejich žádostí o azyl, koluje v sociálních sítích. Původně byl sdílen populárním účtem Twitter Radio Savana.

“Africkí nelegální přistěhovalci hrozí, že si podříznou hrdla. Italové jsou v uzamčení, zatímco nelegální přistěhovalci v přijímacím středisku na Sardinii natáčejí hudební videa, utíkají, kradou, obtěžují nezletilé, bojují, opíjejí se, útočí na policii a další,” napsal Radio Savana o videu.

Video si všiml vůdce strany Ligy Matteo Salvini, který kritizoval současnou vládu za to, že umožnila migrantům vstup do země.

„Severoafričtí nelegální přistěhovalci v přijímacím středisku na Sardinii v hudebním videu! Doprovázen příjemnou zprávou:„ Italové, podřízneme vám hrdlo. “Gratulujeme duu Conté-Lamorgese k nekonečnému ponížení způsobenému italskému lidu přivítáním ti, kteří vnášejí válku do našich domovů, “napsal Salvini na Facebooku.

Minulý měsíc Radio Savana také sdílelo video migrantů, kteří vládnou při nelegálním cestování do Itálie.

„Na Lampedusu dorazil člun plný severoafrických nelegálních přistěhovalců s noži. Zapínají hudbu, zpívají, tančí a ukazují nám nůž. Conté vykládá bývalé vězně v Itálii: krém tuniských vězení,“ napsal .

https://twitter.com/RadioSavana/status/1318247486092464128?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1318247486092464128%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Frmx.news%2Farticle%2Farticle%2Fitalians-we-ll-cut-your-throat-migrants-shoot-controversial-music-video-in-sardinia-reception-center

Přejít nahoru