Pohon pro vaši firmu – o teplo i chlad se spolehlivě postará HELIOTERM SOLID M

Čím je toto tepelné čerpadlo vzduch/voda zajímavé? V porovnání s konkurenty vyniká.

–          Extrémně tichým provozem i během maximálního výkonu, díky čemuž je venkovní jednotku čerpadla možné umístit i v blízkosti budovy, což výrazně snižuje instalační náklady . Toto je jedním z důvodů, proč HELIOTERM SOLID M najdete u alpských hotelů, penzionů či bytových domů.

–          Schopností stabilních dodávek tepla a teplé vody i při nízkých venkovních teplotách. Zatímco u běžných tepelných čerpadel dochází s poklesem teplot na cca -10 °C k poklesu  výkonu o cca 25 %, u HELIOTERM SOLID M je to 10 %. Zároveň, toto čerpadlo je schopno bez potíží fungovat i při teplotách -25 °C.

–          Při kaskádním zapojení s jedním regulátorem, HELIOTERM SOLID M může dosáhnout výkonu 600 kW, s průměrným ročním topným faktorem (SCOP) 5,2 je schopno dodat velké množství tepla i objektům, jako jsou hotely, prádelny, sportovní areály.

–          Možností souběžné výroby tepla a chladu

–          Zvyšováním efektivnosti výkonu a snižováním emisí oxidu uhličitého skrz plně automatickou úpravu výkonu v závislosti na aktuálních povětrnostních podmínkách.

S HELIOTERM SOLID M odpadají hlavní důvody „proti“ průmyslovým tepelným čerpadlům vzduch/voda. V porovnání s čerpadly země/voda je HELIOTERM SOLID M méně investičně náročný a přesto má velmi nízkou spotřebu elektřiny

Pokud tedy dnes řešíte budoucnost vaší firmy, tj. jak ji zajistit levný a stabilní zdroj tepla s minimálními provozními náklady, věnujte pozornost HELIOTERM SOLID M. Více informací o tomto produktu najdete zde https://www.gt-energy.cz/cz/heliotherm-solid-m

PR

Přejít nahoru