Berlín: Německá žena, které ukousl část obličeje migrant z Mali, mu „odpustila“ a chce, aby byl na svobodě

Podle obžaloby 5. července obviněná 24letý Sankun K. dusil oběť oběma rukama, zatímco ležela na zemi. Potom pokračoval v kousání z levé poloviny jejího nosu a z levého koutku úst. Obžaloba uvedla, že její části těla byly při popisu útoku „trvale odstraněny“, uvádí zpráva B.Z.Berlin.

Obžalovaný se k obviněním vyjádřit nechtěl. Napadnuta žena, Albana R., se však rozhodla promluvit u soudu

„Ta věc se stala. Byla jsem pokousána. Odpouštím mu a přeji mu dobrý život,“ řekla. Publikum bylo svým přístupem ohromeno, protože její tvář byla trvale znetvořená.

Když začala se Sankun K. mluvit, popsala Albana R., že seděla na břehu řeky.

„Polkl jsem růžovou pilulku extáze. Řekl jsem jí v řece:„ Jsi pro mě Jan Křtitel! “ Pak jsem vyčistil listy na zahradě. Následoval mě. Pak mě vzal a kousl. “

„Operace byla složitá, mám jizvy.“ Poté ujistila zděšené publikum, že se cítí dobře a chce, aby byl muž na svobodě. „Zajímalo by mě, co bylo na mém jednání zavádějící,“ dodala.

Oběť dokonce řekla, že ho považovala za velmi citlivého, a na základě skutečnosti, že znal písničky, které zpívala doma, si myslela, že je jasnovidec.

Sankun K. byl v den incidentu zatčen.

Verdikt v případě se očekává 27. listopadu, bulvární list však konstatuje, že migrant může být místo vězení umístěn v psychiatrickém zařízení.

Přejít nahoru