Sestra ze San Diega dostala COVID-19 poté, co byla zaočkována. V článku se dočtete jak

Zdravotní sestra v San Diegu měla pozitivní test na COVID-19 déle než týden po podání vakcíny proti viru, což zdůrazňuje skutečnost, že očkování není stříbrnou kulkou proti pandemii.

Sestra, která se identifikovala pouze jako Matthew W., zveřejnila ve zprávě na Facebooku zprávu o přijetí vakcíny COVID od společnosti Pfizer a poté o šest dní později onemocněla tím, o čem později zjistil, že je to koronavirus, KGTV, pobočka ABC ze San Diega , nahlášeno.

Matthew dostal vakcínu Pfizer jako zaměstnanec ve zdravotnictví, který pracuje ve dvou různých místních nemocnicích v San Diegu 18. prosince. Řekl, že se na Štědrý den začal cítit špatně, protože trpěl zimnicí, bolestmi svalů a únavou, uvedlo zpravodajství .

26. prosince se vydal na testovací místo koronaviru v nemocnici, kde měl pozitivní test na přítomnost viru. Píše portál IBTimes.

Matthew není jediným případem, kdy osoba dostala vakcínu a poté nakazila vakcínou COVID-19.

Dr. Christian Ramers, specialista na infekční nemoci v Centrech pro rodinné zdraví v San Diegu, řekl KGTV, že ví o několika dalších případech v oblasti San Diega u zdravotnických pracovníků, přičemž to ukazuje, že výsledky vakcín nejsou okamžité a droga není nabízejí plnou ochranu.

Navzdory vysoké míře účinnosti vysvětlil Dr. Ramers, který rovněž zasedá v poradním panelu pro zavádění amerických vakcín, že možnost získání viru po očkování není „nečekaná“.

Pokračoval slovy: „Pokud pracujete s čísly, je to přesně to, co bychom očekávali, kdyby někdo byl odhalen.“

Přejít nahoru