Systém hraje zločinnou hru: Jak nás uchránit před účinnou léčbou? Starý vyzkoušený Isoprinosin. Vakcinace, nebo účinná léčba? Významný profesor o tom udělal studii. Proč to nesmíme vědět? Zdrcující video

Systém s námi hraje hru, které už skoro nikdo nevěří, a přesto na ni všichni fascinovaně zírají. Nevěří tomu, ale zase hlodá pochybnost – kdyby to nebyla pravda, tak proč by o tom mluvili? A přitom je to vše jen laciný kouzelnický trik. A jako mnohé kouzelnické triky funguje, ale jeho podstatou je podvod.

Lékařský systém zcela selhal. Účinné léky proti Covidu ignoruje, dělá, že neexistují, takže. Lidé tomu sice většinově nevěří, ale přece nebudou užívat něco, co neexistuje. Absurdní tragikomické drama. Daň za „vyspělost“ lékařského systému, který před účinnými (ale bohužel levnými) léčebnými postupy „varuje“. O možné prevenci sice něco tuší, ale vlastně rovněž jako by neexistovala. A místo toho nabízí testování, izolaci a očkování.

Opičí virus
V současné době jsou nažhavená především dvě želízka ve vakcinačním ohni. Uměle vytvořený genetický materiál (mRNA) anebo geneticky modifikovaný opičí adenovirus (vektor). Slyšíme „vědce“ popisovat, jak jsou to úžasné a naprosto bezpečné metody. To, že po očkování jsou hlášeny šílené reakce, kolapsy s následnými úmrtími úplně zdravých lidí, to vlastně nevadí. Vakcíny testované na zdravých lidech do 55 let nyní budeme píchat ohrožené skupině 60+. A co že jsou vlastně ty vakcíny zač?

Vektorová vakcína – pokud si představíme, že buňky fungují přesně a bezchybně (tak jak je to nakresleno v nějaké vědecké knížce pro desetileté děti), pak by tyto vakcíny bezpečné být mohli“. Těmito primitivními poučkami pro děti nás krmí propagátoři vakcín od rána do večera.

Jenže vektorová vakcína znamená, že někdo vzal genetický materiál opičího adenoviru (který lidský imunitní systém nezná, takže se jím rád nechá nakazit), vystřihl z něj genetickými nůžkami geny, které jsou odpovědné za rozmnožování, a přidal k němu geny, podle kterých se vyrábějí obaly s tykadýlky covidu. Pak nechal nějaký „organismus“ (např. bakterii) vyrobit to, co v DNA naprogramoval. Tedy vytvořil jakýsi genetický hybrid, Chiméru (jak to sami tvůrci s výsměšnou ironií nazvali) – napůl opičí adenovirus, napůl koronavirus. A tento uměle vytvořený virus (s dalšími podpůrnými chemikáliemi, které budou provokovat imunitní reakci) si máme dobrovolně všichni nechat napíchat.

Pokud by všechno fungovalo ideálně, vakcína by lidský genom skutečně poškodit nemusela. Jenže lidské tělo funguje trochu složitěji než v dětských knížkách. Může nastat mnoho situací, které celý proces zkomplikují. Například u někoho zrovna probíhá nějaké skrytá viróza. Lidské buňky zrovna horečnatě přepisují nějakou genetickou informaci jiného viru, a při horečnaté aktivitě samozřejmě dochází k chybovosti. Úžasný deaktivovaný opičí adenovirus může zmutovat s druhým virem, a náhle obdrží gen, který mu umožní se množit. Opičí adenovirus, proti kterému člověk nemá přirozenou imunitu. Pokud něco takového testujeme na zdravých lidech v malém množství, tak není moc pravděpodobné, že k něčemu takovému dojde. Pokud však něco takového napícháme současně do stovek milionů lidí, může se stát úplně cokoliv.

Lék si může připravit každý
Pak je tu mRNA vakcína – opět uměle vytvořená genetická informace, podle které buňky začnou produkovat část bílkoviny koronaviru, jenž bude provokovat imunitní systém k tvorbě protilátek. Nejde jen o to, že toto je v podstatě princip autoimunitních onemocnění (například alergií). Lidské buňky vyrábějí něco, proti čemu imunitní systém bojuje. Co to může udělat s lidmi, u kterých je predispozice k autoimunitním nemocem?

RNA nemá v principu příliš dlouhou životnost, v buňkách vzniká spousta vlastní RNA, která se postupně likviduje. Avšak co když se mRNA z této vakcíny potká s nějakým retrovirem? Retroviry jsou schopné z RNA vytvořit DNA, a ta už bude v buňkách přetrvávat dlouhodobě. Dalším rizikem u mRNA vakcín je to, že RNA je zabaleno do obalu, který snadno proniká do lidských buněk. Jenže tento obal může sebou vnést i další nečistoty, kterých je při výrobě vakcín mnoho.

Nyní již nikdo nepopírá, že koronavirus byl vytvořen uměle. V nějaké laboratoři si “kdosi” hrál s genetickými nůžkami a to, co (omylem či záměrně) následovalo, víme všichni. Nyní si další lidé hráli s genetickými nůžkami a produkt své hry chtějí napíchat do půlky lidí na planetě. Kdy se člověk poučí? Nebude příliš pozdě? Zmíněná rizika jsou však jen drobné příklady z velké škály možností, co se může stát. Současně vakcíny obsahují spoustu dalších látek, které mohou způsobit různá další fatální poškození. Základní otázka zní: Proč vlastně podstupovat tak ohromná rizika, když lze covid léčit úplně jednoduchým (a relatuvně levným) způsobem?

V zemích, kde není “vyspělé zdravotnictví”, což znamená, že zdravotnictví neřídí farmaceutické lobby, (protože tam není tolik peněz, tak co by tam dělaly), se běžně používá účinná léčba covidu. V zemích Latinské Ameriky se ve 24 zemích používá k léčbě ředěný oxid chloričitý, který covid spolehlivě likviduje a umí vyléčit i lidi, které u nás připojujeme na ventilátor.

V Bolívii tuto léčbu přes odpor WHO (samozřejmě, globalistické “řešení” je přece jedině v očkování) schválil i parlament a prezident republiky. Na účinnost i bezpečnost existuje mnoho studií, do organizace Comusav, která tuto léčbu podporuje je zapojeno přes 4 000 lékařů. Jediné, co u nás o tom z médií však slyšíme je, že lékaři před touto léčbou varují. Lék si přitom může připravit každý v domácích podmínkách za několik korun sám (návod zde).

Jak se lékaři školí pro podvody s testováním, se můžete podívat na krátkém videu, které je sice pravděpodobně inscenované, přesto realitu odráží velmi dobře:

Koordinovaný systém
Česká republika je v současné době již natolik promořena, že pravděpodobně víc než polovina obyvatel má přirozenou imunitu. Kdyby se teď veškerá karanténní opatření zrušila, nemocných určitě přibyde, ale špička nemocnosti by pravděpodobně již nedosáhla hodnot z konce října. Tedy žádná katastrofa s přeplněnými lůžky (proč se vlastně stavěly ty stále prázdné “mobilní” nemocnice v Praze a Brně?) by se již nekonala, zdravotní systém by se ještě trochu zahřál a toť vše. A rizikovým pacientům by se mohla podat levná léčba, například zmíněný oxid chloričitý. Jenže to systém to nemůže dopustit, protože pak by nebyl důvod očkovat za desítky miliard.

Není to jen čeká vláda ČR, systém je koordinovaný v rámci celé EU. V rámci celé WHO. Systém, který podporuje i nadpoloviční většina v našem senátu a ve sněmovně parlamentu. Oběma komorami již prošel zákon, který ponechává otevřená zadní vrátka pro neslýchanou diskriminaci neočkovaných. Systém, jehož jediným heslem je, „vše se vrátí do normálu, až vás všechny proočkujeme“. Že tím zdravotně poškodí celou populaci, je mu jedno. Nebo to vlastně chce?

Systém nás dále bude “chránit” před účinnou léčbou, před účinnou prevencí. Bude nám podlézat, bude nás vydírat, bude se nás snažit dostat na kolena. Bude pomalu okousávat slabá místa. Nedejme se. Nesmíme polevit i z těch nejmenších principiálních hodnot.

A nenechme si otrávit Vánoční čas. Systém chce zadusit světlo, ale i nejmenší světlo se vždy může rozzářit do nejzářivějšího jasu. Vánoce jsou svátky světla.

Poznámka Protiproudu

Zmíněná léčba oxidem chloričitým má alternativu v léku zvaném Isoprinosin – jenž má hluboké vědecké zdůvodnění. Nejde o žádné „šarlatánství“. Kdo se chce dozvědět víc, včetně toho, jak léčbu dávkovat, může se podívat na následující text od našeho významného odborníka Prof. MUDr. Jiřího Berana, CSc., kterého právě z toho důvodu mimnisterstvo zdravotnictví (jehož “experti” neshají panu profesoru Beranovi odborně ani po kolena) označilo za “desinformátora”. Tento statečný lékař – tak jako tisíce dalších po celém světě – se však nevzdává.

zdroj: protiproud.cz

Přejít nahoru