Islamofobie vs. homofobie: Případ Mili je varováním pro LGBT komunitu v Evropě

V lednu 2020 jedna z Milainých vrstevnic ve škole, která pocházela z rodiny migrantů, udělala agresivní sexuální pokrok, který Mila rázně odmítla. Zuřivý chlapec ji urazil, označoval ji jako lesbičku a odsuzoval ji, když používal jméno Alláh.

Mila se rozhodla udeřit. Pomocí jazyka hodného polské vůdkyně Women’s Strike Marty Lempartové, jejíž slogan je „f ** k off“, řekla Mila chlapci tomu, co si myslí o islámu, Koránu a Mohamedovi.

Protože k výměně došlo na Instagramu, celá záležitost se stala veřejnou. Od té doby Mila obdržela více než 50 000 zpráv a dopisů s hrozbami, že ji znásilní, podřízne jí hrdlo, sťane a mučí. Už téměř rok žije v neustálém strachu, často musí změnit svůj domov a dohlíží na ni policie, která ji sleduje 24 hodin denně. Píše portál RMX.

Dívka byla nucena ukončit studium a žádná francouzská škola ji nepřijala. Školy vysvětlily, že nedokázaly zaručit její bezpečnost a báli se o životy ostatních studentů a učitelů.

Bojem proti vlivu křesťanství LGBT prostředí v západní Evropě posiluje postavení islámu ve veřejném životě.
Francouzská prokuratura rovněž zahájila vyšetřování teenagerky, aby ověřila, zda se nedopustila trestného činu podněcování k nenávisti na základě rasy. Vyšetřování bylo uzavřeno bez obvinění, což vyvolalo obrovské pobouření mezi francouzskou muslimskou společností, která obvinila francouzské úřady z tolerování islamofobie.

Ve své zoufalé situaci nezískala Mila žádnou podporu od feministických a genderových aktivistek, nebo alespoň podporu, kterou očekávala. Většina LGBT aktivistů, kteří si tak dychtivě rádi stěžují na homofobii církve, najednou ztišila rádio, když došlo na obranu jejich „sestry“ před muslimskými útoky. Někteří levicoví aktivisté se od dívky dokonce distancovali, například vlivná socialistická a feministická Marie-Ségolène Royal.

Milovi rodiče nevyloučili možnost, že možná budou muset opustit Francii, aby jejich dcera mohla žít normální život. Její otec uvedl, že byl šokován zbabělostí úředníků francouzského státu.

Příkladem Mila je test, který ukazuje, která komunita je v západních společnostech (nebo alespoň ve Francii) silnější: LGBT nebo islám? Obě tyto skupiny si libují levicově levicové elity světa a není náhodou, že dva ze smrtelných hříchů dnešní liberální demokracie jsou „islamofobie“ a „homofobie“.

Přejít nahoru