Co se dělo v Neverlande? Malí chlapci, kteří trávili čas s Michaelem Jacksonem, otevřeně promluvili o zneužívání

Michael Jackson na každém svém koncertě nechal vystoupit několik malých dětí a některými malý chlapeček se dokonce i přátelil. Brával je s sebou na turné, ukazoval se po jejich boku a jak rodiny po letech přiznali – král popu si s nimi zvykl volat, psát dopisy a dokonce je i osobně navštěvovat.

Ačkoliv mu zpočátku toto chování přineslo u lidí pozitivní reakce a fanoušci ho za to velebili do nebes, všechno se to změnilo v roce 2003. Právníci, kteří zastupovali malého chlapečka, totiž Jacksona obvinili z toho, že zneužívá děti. Nastal obrovský skandál, ze kterého sice Jackson vyvázl jako nevinný, ale už nikdy se mu nepodařilo očistit své jméno. Píše portál Feminity.sk.

V nejnovějším dokumentu o králi popu s názvem Leaving Neverland, promluvil i James Safechuck, který je starší generací nepochybně známý z reklamy na oblíbený nápoj. Právě tam poznal Jacksona. Zpočátku byly sice přáteli, ale jejich vztah se najednou začal měnit. Kromě toho, že si zvykli telefonovat hodiny, dostal James pozvání na turné a zároveň do Neverlandu, kde se začaly odehrávat věci, kterým jako dítě nerozuměl. “Řekl mi, že to je vyjádření lásky a že to v žádném případě nemohu nikomu říct. Nerozuměli by tomu, jak se my dva milujeme a nezavřeli by jen jeho, ale i mě, ” prozradil pro dokument Australan a dodal, že Michael se ho zpočátku dotýkal pohlavních orgánů a později na něm provedl orální sex, který následně vyžadoval i od něj . James však věřil, že se skutečně jedná o lásku a přátelství. Zpěvák však nezůstal jen při tom. “Vzali jsme se. Měli jsme falešný obřad, který proběhl v jeho ložnici. Naplnili jsme sliby, které jsme dali a bylo to. Byli jsme navždy svázáni, “uvedl dále James a ukázal šperky, které obdržel od krále popu. Jeho verzi podpořila i jeho matka, která ukázala na kameru několik fotografií a dopisů, které adresoval Jackson jejímu synovi. “Volali spolu s Jamesem hodiny. Tehdy jsem nic netušila, přišlo mi však divné, že nemá co jiného na práci, ” prozradila Jamesova máma. Král popu trávil u nich doma většinu času během svého australského turné.

https://www.instagram.com/p/Bw-frhqh3T4/?utm_source=ig_embed

Přejít nahoru