A je to venku! Americký generál odpálil bombu, Donald Trump se zřejmě dostal k datům z ukradeného počítače Nancy Pelosi v Kongresu a ta doslova šílí jako nepříčetná, podle generála jsou v počítači důkazy proti ní ze spáchání velezrady!

Donald Trump přechází do protiútoku a je už jasné, proč čelní představitelé Demokratické strany tak zoufale usilují o impeachment Donalda Trumpa, přestože do konce jeho funkčního mandátu zbývá už jen 11 dní. Nikdo to vůbec nechápal, jaký má smysl odvolávat prezidenta, když stejně za pár dní končí. Dnes už to víme a je to naprostá bomba. Včera v pátek večer proběhl ve Washingtonu D.C. galavečer amerických veteránů a reportérce hnutí We The People se podařilo udělat rozhovor s vysloužilým generálem US Air Force, Thomasem McInerneyem.

Tento starý pán si pustil jazyk na špacír a řekl reportérce, co mu řekl senátor Chuck Schumer, šéf klubu Demokratické strany v Senátu. Nikdo v Kongresu až do včera nechápal, co se to sakra děje, co je to za nesmysl usilovat o odvolání a impeachment Donalda Trump, když ten už stejně končí 20. ledna, tedy za pár dní. Nikdo nechápal, proč v čele tohoto honu a šílenství stojí Nancy Pelosi. Teď už to víme, díky generálovi.

Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru