Stanislav Křeeček má podle mě v této věci pravdu…

Česká republika nikoho nediskriminuje a před zákonem je rovnost! Češi nejsou rasisté a dokazují to dnes a denně například i v případě Vietnamců. Čechům nejde o barvu pleti ani o sexuální orientaci, ale o to, jak se lidé chovají. Že členové některých etnik mohou mít větší problém s integrací a může být mezi nimi více nepřizpůsobivých, ne problém Čechů, ale tyto lidi.
Také v hnutí SPD jsou slušní Romové a všichni slušní občané jsou zde vítáni. Odmítáme rasismus včetně pozitivní diskriminace, která je také rasismus. Hnutí SPD nyní prosazuje zákon na ukončení zneužívání sociálních dávek s nepřizpůsobivými.

My v hnutí SPD říkáme, že musíme podporovat pracující rodiny a ne rodiny, kde se v rámci životní strategie dědí odpor k práci, vzdělání a dobrým manýrám. Není to žádná hrozba, ale říkám všem tzv. nepřizpůsobivými občanům, ve skutečnosti mimořádně přizpůsobivým, že politický úspěch našeho hnutí znamená pro vás konec zlatých časů. Nabídneme vám nekompromisně jinou životní strategii. Toto je respektování zákona a práce za spravedlivou mzdu.
Pokud někdo vidí nenávistné projevy, xenofobii nebo rasismus z naší strany, měl by jít zaklepat na dveře nejbližšího azylu. Pokud někdo řekne, že lidé mají právo nepracovat, když nechtějí, mohu souhlasit, ale dodám, že v tom případě nemají nárok na komfort placený z daní těch, kteří pracují a podnikají poctivě.

Autor: Tomio Okamura

Přejít nahoru