A je to venku: Angela Merkel po schůzce globalistů skupiny G7 prohlásila, že pandemie bude poražena, až všichni lidé na světě budou očkováni!

Zatímco se Česká republika pomalu chystá na nový lockdown, zákazy vycházení, zákazy cestování mezi kraji a na povinné nošení respirátorů v zaměstnáních, z Berlína přichází opravdu otřesná zpráva, která v zahlceném mediálním prostoru skoro unikla pozornosti. Německá kancléřka Angela Merkel minulý pátek 19. února mluvila ve videokonferenci s představiteli skupiny G7 a po skončení konference poskytla médiím tiskové prohlášení, ve kterém vypustila výrok, který by někdo snad čekal z úst nějakého magora, šílence, psychopata, sociopata, diktátora, případně fanatika, ale tento výrok nakonec zazněl právě od německé kancléřky.

Angela Merkel totiž prohlásila, že spolu se světovými vůdci G7 se shodla na tom, že pandemie bude poražena, až všichni lidé na světě budou očkováni. Výrok okamžitě přinesla německá a cizí média, ale často s chybným překladem v nadpisu, např. Reuters [2], že prý pronesla, že pandemie skončí, až celý svět bude naočkovaný, nikoliv všichni lidé. Tento nepřesný překlad má její výrok zmírnit a zbrousit ostré hrany, aby nezněl tak šíleně a nacisticky. Jenže lidé jsou z pandemie už unaveni. A právě proto si to mohla Angela Merkel dovolit. Lidé už jsou natolik unaveni, že nemají sílu na odpor, a proto je možné odkrývat karty a říkat lidem věci natvrdo a bez obalu.

Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru