Ibi Maiga: Buďte opatrný, nepriateľ má plán. Celý Covid je experiment na ľuďoch, ako nás ovládať a zotročiť

Mám vo Francúzsku veľmi dobrú priateľku z Mali 28 ročná , minuly týždeň oznámila že je Covid pozitívna , vraj od kolegu z roboty, musela byt v karanténe , ma muža aj malého chlapca, okrem toho že je pozitívna nič jej nebolo, mala sa dobre. Volali ju nech ide na kontrolu do nemocnice, zobrali jej 13-krát krv a dali jej nejaké infúzie …

Od vtedy začala prežívať peklo, zápal pľúc, zanesenie pľúc vodou, dýchacie problémy, hnačky, už nevládala chodiť , nemala žiadnu silu , skrátka išlo to s ňou dole vodou. Dávali jej nejaké lieky, a zakázali akékoľvek protizápalové lieky… My sme už čakali to najhoršie.

Včera večer som sa jej nevedel dovolať až pred chvíľou som sa dovolal. Na moje prekvapenie mi povedala, že začína sa cítiť lepšie, lebo vysadila tie lieky, čo jej predpísali …a začala užívať tie, čo jej zakázali / aspirin, ibuprofén … nasadila spôsob afrického liečenia na maláriu, inhalovanie na dýchací ciest, karite masť , čaj zázvorový s cesnakom a medom a haleluja.

Nakazený kolega v poriadku, priateľ a dieťa doma v poriadku, nenakazení.

Vnímam to celé akoby prešla experimentom. Keby sa nespamätala, zvýšila by štatistiku obetí covidu.

Tento príbeh nie je zdieľanie , to vám ja Ibi Maiga píšem čím prešla priateľka.

Ešte stále nie je z toho von, bojujeme s ňou. A je veľká nádej.

Vnímam celý Covid ako experiment čo robia na ľuďoch, možno spôsob znížiť populáciu hlavne v Afrike / čo im nevychádza / a ovládať nás a zotročiť nás.

Covid existuje, ale aj jednoduchý liek / hydrochlokin, nivakin, paracetamol, asilpirin atd. /…kým nedostanete zápal pľúc atď…

Buďte opatrní, nepriateľ má plán.

https://www.facebook.com/ibrahim.maiga/posts/10222421704238823

zdroj: infovojna.sk

Přejít nahoru