Přední vědec firmy Moderna: „Hackli jsme software lidského života“

“Každá buňka má messinger (nosič) RNA nebo zkráceně mRNA, která přenáší důležité informace z DNA v našich genech do proteinu, což je vlastně materiál, z něhož jsme všichni vyrobeni.” Toto je kritická informace, která určuje, co má buňka dělat. Proto o tom uvažujeme podobně jako o operačním systému.

Pokud to tedy můžete změnit, pokud můžete zadat nový řádek kódu nebo změnit stávající, bude to mít vážné důsledky pro léčbu všech nemocí : od chřipky až po rakovinu. “

Moderna tedy chápala a popisovala svoji novou vakcínu jako „počítačový operační systém“, o čem Sachs mluvil již před třemi lety, což zcela vyvrací lež médii v současné době, že vakcíny mRNA nemění genetický kód.

To znamená, že již v roce 2017 Sacks zdůraznil, že jeho společnost pracuje na vakcíně, která bude fungovat odlišně od jakékoli předchozí vakcíny, která byla kdy vytvořena a bude tedy měnit genetický kód člověka.

“Představte si, že místo toho, abychom [pacientovi] podávali protein viru, dáváme pokyny, jak protein změnit, aby si tělo mohlo vytvořit vlastní vakcínu,” řekl.

Sacks uvedl, že sekvencování lidského genomu trvalo dříve desetiletí, k čemuž došlo v roce 2003: „A nyní můžeme kód změnit za týden.“

V roce 2017 hovořil o plánech své společnosti na vytvoření vakcín proti rakovině přizpůsobených potřebám jednotlivých pacientů, „protože všechny druhy rakoviny jsou odlišné“.

Je zajímavé, že jedním z nejvíce potenciálně katastrofických vedlejších účinků vakcíny mRNA je její interakce s rakovinovými buňkami. Podle studie Onkologického centra Sloane Kettering v New Yorku má mRNA tendenci potlačovat proteiny ničící nádory. To znamená, že může podporovat růst rakovinných buněk.

Injekce Moderna a Pfizer jsou experimentální vakcíny mRNA. FDA udělil pro tyto injekce nouzové povolení pouze k dočasnému použití (EUA) a budou testovány až do roku 2023, ale vláda, média a korporace je propagují, jako by zaručeně byly bezpečné.

Jedná se o systémový podvod, který bude jednou oceněn jako jeden z nejhroznějších případů lékařských zločinů, jaké kdy byly spáchány na lidstvu.

Podle předpovědí Dr. Sackse ohledně vakcíny, kterou nyní dostávají miliony lidí po celém světě, by velké farmaceutické společnosti mohly potenciálně způsobit svojí vakcínou u lidí rakovinu a později by mohly přijít s jinou vakcínou nabízející lék na rakovinu .

Pokud jste generálním ředitelem velké farmaceutické společnosti odpovědné akcionářům Wall Street hledající zisk, není to skvělá strategie ?

Ale je to lékařsky etické? To je otázka, na kterou se nikdo neptá. Koneckonců těžko lze dokázat , že řešením jednoho problému se cíleně vytváří problém jiný, mnohem horší. Podle Sackse je výzkum společnosti zaměřen na vývoj informační terapie fungující podobně jako je implantace programového kódu do počítače. Tito vědci upřímně věří, že lidské tělo není nic jiného než stroj, který lze hacknout a pozměnit podle pokynů některých programátorů jeho chod.

Inovace této studie některé těší a jiné děsí.

Lidská genetická výbava je, jak řekl Dr. Sachs, „program života“.

Pokud je to pravda, tak kdo by měl být nejvyšší autoritou ve věci změny kódu genetického softwaru každé osoby? Sotva by to měl být někdo v kongresu nebo parlamentu natož v médiích.

Místo toho je zakázáno ve veřejném prostoru klást takové otázky . Těm co se toho odváží je vyhrožováno, jsou cenzurování a zaměstnanci oficiálních médií, kteří se odváží tento problém nastolit, jsou propuštěni.

Na rozdíl od názoru některých vědců nejsme stroje. Jsme lidé s tělem, duší a svobodnou vůlí. Každý, kdo se pokouší povolit přijetí experimentální léčby pozměňující gen, se dopouští zločinu proti mezinárodním norimberským kodexům, které vyžadují pro každou experimentální léčbu informovaný souhlas.

zdroj: nwoo.org

Přejít nahoru