Šok. V Komárně úřaduje velký gang mladých dívek, který terorizuje studentky + VIDEO

Výhrůžky i kopance do hlavy jsou v Komárně na denním pořádku. Nevinné studentky terorizuje velký gang mladých dívek poskládaný z několika škol. Město mimo jiné zvažuje obětem nainstalovat SOS náramky.

Na videu ze sociální sítě je vidět, jak bezbranné dívka klečí před skupinou spolužaček a čeká na to, co bude dál. Dostalo kopanec do obličeje. “Není normální, že fyzicky útočí na ostatních. Zveřejní to i na sociálních sítích a ještě jsou na to pyšné. Mladé, 14 a 15-leté baby, to dělají denně, “říká primátor Béla Keszegh. Informují TVNOVINY.sk.

Občas se stane, že jsou mezi nimi i starší chlapci jako ochranka. Skupina se stále mění. Někdy má osm, jindy 20 členů. Stalo se i to, že jich bylo až 40. Gang, který tvoří zejména mladé dívky, působí nejčastěji v okolí autobusové a železniční stanice.

Zástupce náčelníka komárňanské městské policie Ernest Ujj v tom vidí problém, protože incidenty se odehrávají na veřejných prostranstvích. Protože stále platí zákaz vycházení, městská policie podnikne kroky.

Přejít nahoru