Šokující video: Sexuální delikvent na Floridě se pokouší unést 11letou dívku na autobusové zastávce

Třicetiletý neidentifikovaný sexuální delikvent byl zatčen osm hodin poté, co byl incident West Pensacola zachycen kamerou, uvedli šerifové okresu Escambia na úterní tiskové konferenci.

Na monitorovacích záběrech je podezřelý viděn vyskakovat z bílé dodávky nesoucí to, co policie řekla jako nůž, aby popadl dítě, které si hrálo s hračkou „modrého slizu“ v travnatém mediánu.

V rozpětí méně než deseti sekund dívka odolala pokusům únosce pokusit se ji uchopit a popadnout, pak běžel zpět ke své dodávce a uprchl, ukázalo video.

“Bojovala a bojovala a bojovala, až se nakonec dokázala vymanit ze svého rádoby únosce,” řekl šerif Chip Simmons.

Simmons zaplavil oblast veškerou pracovní silou jeho oddělení – 50 zástupců – a šerifové vypátrali podezřelého o necelých osm hodin později, uvedla policie.

Čelí obvinění z pokusu o únos, zintenzivnění útoku nožem a jednoduchou baterií, uvedla policie. Jeho „rozsáhlá“ kriminální minulost zahrnuje podle šerifů obvinění z pohlavního zneužívání dětí.

Úředníci podle Simmonsa jeho jméno nezveřejnili ze strachu z ohrožení dalších souvisejících vyšetřování. Před dvěma týdny se přiblížil ke svému cíli a způsobil, že se cítila nepohodlně, řekl šerif.

“Už to nikdy nebude moci udělat znovu,” řekl Simmons. “Naše obava byla, že to nebyl jeho první pokus.”

Statečná mladá dívka unikla s několika škrábanci a menším traumatem, uvedli úředníci na tiskové konferenci.

“Moje zpráva pro ni je, že je to můj hrdina, nevzdala to,” řekl Simmons.

 

Přejít nahoru