Ředitelka školy zavolala na žáka policii, nechtěl si dát roušku. Krajníková odkazuje: “Gestapo by jásalo!”

„Polícia Slovenskej republiky vytiahla žiaka Michala zo školy a predviedla ho na výsluch pretože nemal prekryté dýchacie cesty,“ informuje JUDr. Krajníková. Právnička hovorí o gestapáckych metódach. „Ak bolo potrebné, aj dnes by naložila (riaditeľka) zopár „kusov“ do vagónov… veď ide o jej stoličku,“ hodnotí Krajníková.

Polícia nevie, čo je podstata priestupku, ani trestného činu
„Polícia Slovenskej republiky vytiahla žiaka Michala zo školy a predviedla ho na výsluch pretože nemal prekryté dýchacie cesty. Pretože si ich neprekrýva z dôvodu etického, zdravotného a právneho ad absurdum,“ informuje JUDr. Krajníková. Prípad sa stal na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Trenčíne. Spomínanou riaditeľkou školy je Mgr. Mária Hančinská.

„Polícia SR v Trenčíne-Zlatovce nepozná právny pojem „skutková podstata trestného činu“ a „skutková podstata priestupku“. A riaditeľka školy Mgr. Mária Hančinská na svojho žiaka volá covidovú políciu!“ informuje Krajníková. Policajt, ktorý bol na mieste, priznal: „boli sme privolaní riaditeľkou danej školy na ulici Jilemnického, že si (žiak) odmieta nasadiť rúško alebo prekryť dýchacie cesty.“ Píše portál Hlavnydennik.sk.

Čoho sú ľudia schopní aby si udržali stoličku?
„Milá riaditeľka, nemecké gestapo by jasalo, keby bola v minulosti tiež riaditeľkou školy… Konečné riešenie by s pomocou takýchto ľudí bolo išlo lepšie,“ napísala právnička. „Ak bolo potrebné, aj dnes by naložila zopár „kusov“ do vagónov…, veď ide o jej stoličku. Títo ľudia pokrytecky súdia iných za Druhú svetovú a pokrytecky chodia ku pomníkom…“ hodnotí Krajníková. Podľa nej sa nič nezmenilo, iba šaty a autá sú dnes modernejšie.

Přejít nahoru