EU nařídila včera 18.5. Česku i Slovensku přijímat imigranty. Směrnice byla včera schválena!

Toto nariadenie legalizuje nelegálnych prisťahovalcov a umožňuje im usadiť sa v ktorejkoľvek krajine EÚ podľa vlastného uváženia. Geniálne riešenie – prerozdeľovacie kvóty nahradia povolenie na vyrovnanie a nelegálny imigrant sa zmení na legálnu pečiatku. Realita sa nezmení, ale jej oficiálny názov sa zmení. Politici už trúbia svetom, že úspešne vyriešili ilegálne imigrácie a povinné prerozdeľovacie kvóty imigrantov!

Základný princíp je jednoduchý. Imigrant legálny alebo nezákonný začne pracovať 6 mesiacov za minimálne 80 % minimálnej mzdy v krajine EÚ, kde bude pracovať. 90 dní z 6 mesiacov (50 % z celého času) môže absolvovať služobné cesty kdekoľvek v EÚ! (Výborné pre teroristov a mafiánskych kuriérov) Imigrant nemusí vedieť žiadny jazyk EÚ. Akonáhle bude pracovať 6 mesiacov, môže priviesť rodinných príslušníkov a usadiť sa v ktorejkoľvek krajine EÚ! Tam si môže otvoriť vlastnú agentúru zamestnanosti prisťahovalcov za 80 % minimálnu mzdu a priviesť nových imigrantov. Tento princíp lietadla z pyramídových hier je mimoriadne znepokojujúci.

Na porovnanie imigranta s Britániou musí pracovať 1 rok minimálne 1,5-násobne britskej minimálnej mzdy. Aktuálne 75 CZK mesačne! Imigrant do GB musí vedieť anglicky a mať vzdelanie zodpovedajúce kvalite anglického zamestnanca! Imigrant do EÚ naopak nemusí kontrolovať žiadny prejav EÚ, jeho vzdelanie bude automaticky uznané podľa dokumentov, ktoré prezentuje zo svojej krajiny. (nigérijská mafia dosiahne tučné zisky tým, že vytvorí certifikát o vzdelaní) Imigrant EÚ musí pracovať za minimálne 80 % minimálnu mzdu v krajine EÚ, kde bude pracovať. (12 CZK pre Poľsko, Maďarsko a Českú republiku, 15 000 Portugalsko, 20 000 Taliansko a Španielsko)

V EÚ bude vysoká nezamestnanosť, ale EÚ bude dovážať imigrantov. Toto budú mzdy pod povolenou minimálnou mzdou, aby Európanov vytlačili z práce! Nikto nemôže za tieto peniaze zamestnať Európana!

Viac k tomu niet čo dodať. Oveľa ďalších detailov sa prihlásilo v oboch reláciách. Tu sú nejaké zdroje. Pirátsky imigračný program je tu a slová imigračného komisára EÚ sú tu v češtine. Porovnajte a začnite rozmýšľať, prečo je to také podobné. Skutočnosť, že portugalský premiér Costa už stavia ubytovanie za vaše dane pre 13 imigrantov, ktorí podľa jeho slov majú pracovať na farmách sa dočítate tu.

zdroj: Rebelové

Přejít nahoru