Nibiru existuje! Planeta X na snímcích NASA z 28. 11. 2013

Tím se vysvětluje, proč v době průletu komety ISON byly stránky NASA nedostupné. Družice sledující  heliosféru (prostor kolem Slunce) totiž zobrazily i ohromnou planetu, nacházející se v kosmickém měřítku v blízkosti Země. Avšak tyto senzační snímky, které NASA zatajila, jsou zobrazeny na oficiálních stránkách U.S. Navy!!!
(Viz http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_A/20131128/1024&nothumb=0, zobrazení HI-SREM-A, HI-A)

(Pozn. Orgonet: dle některých dosavadních podivuhodně dezorientovaných komentářů vidím, že je  třeba to podat více po lopatě, takže přidávám na snímek popis. 
Tento konkrétní snímek najdete na webu Sun Earth Connection Coronal and Heliospheric Investigation (SECCHI), který je oficiálním webem U.S. Navy, přesně zde: http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_A/20131128/1024&image=20131128_040901_tbh1A.png&nothumb=0&d=d.html V jeho okolí jsou pak další podobné, všechny jsou sestaveny do videa, viz dole.)

Jak se ukazuje, U.S. Navy věnuje velkou pozornost tomu, co se děje v kosmu. Ukazuje se i to, že na různých vědeckých stránkách existuje velký rozdíl v monitoringu a zobrazování prostoru kolem Slunce…

Jsem dobře obeznámen se snímky družic SOHO a STEREO a byl jsem velmi udiven faktem, že armáda USA vložila na svůj web snímky bez úprav. To mě hned udeřilo do očí. Když jsem tam uviděl obrovskou planetu, tisíckrát rozměrově převyšující naši Zemi, první, co mě napadlo, bylo, že je to nějaký optický klam, vada snímání. Ale když jsem si prošel archívy fotografií z 28. listopadu 2013, našel jsem důkazy přítomnosti planety ve dvou různých zobrazeních družic, i změny proběhlé v době mezi snímky.

Proč planeta odhodila své maskování a projevila se? Možná je to spjato s mocnou erupcí na Slunci, která právě probíhá, anebo s průletem komety ISON, kdo ví … Avšak hypotézy, že Nibiru se už dávno nachází v blízkosti Země, avšak skryta našim zrakům, byly vysloveny již dávno. Na fotografiích z družic se konec konců již také objevila, ale buď ji prostě mazali nebo ty fotky vůbec nezveřejňovali.

Proč byly tentokrát fotografie vloženy tak, že jsou veřejně přístupné? Možná to bylo učiněno záměrně, někým, kdo spravuje tyto stránky. Že by U.S. Army měla svého Snowdena?

Jak je možné, že planeta takových rozměrů není vidět a neukazují se žádné její vlivy na ostatní planety v okolí? Odpověď může být prostá. Stejně tak, jako nevidíme UFO obklopené oblakem plasmy, která je nejen skrývá před našimi zraky a pozorovacími systémy, ale i vylučuje působení vnějších sil (přitažlivosti, větru, atd.), zřejmě i tato planeta má takovou technologii, že může být neviditelná a nevykazovat žádné působení na Sluneční soustavu.

Nejde o podvod. Sestavil jsem speciální video ze snímků z oficiálních stránek US Navy. Sami si můžete ověřit, že ty snímky existují a co je na nich. (http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_A/20131128/1024&nothumb=0, snímky HI-SREM-A a HI-A)

zdroj: Orgo-net.blogspot.com

Přejít nahoru