Nově uvolněné záběry amerického námořnictva ukazují, jak se sférické UFO ponoří do oceánu + VIDEO

14. května Jeremy Corbell popsal záhadný objekt na svém webu a napsal, že „americké námořnictvo v roce 2019 fotografovalo a natáčelo„ sférické “UFO a pokročilá transmediová vozidla“ – plavidlo, které může cestovat vzduchem a vodou – v roce 2019.

Corbell také sdílel záběry na Instagramu a YouTube.

V klipu, který, jak se zdá, byl sestřelen z monitoru a má několik úprav, sedí nad obzorem tmavá kulatá skvrna.

Na záběrech jsou slyšet mužské hlasy; jeden říká „vzlétl, rezervuje to“, když se objekt vodorovně pohybuje v nitkovém kříži obrazovky.

Scéna „dosáhla crescenda“, když skvrna vstoupila do vody, a jeden z hlasů mimo obrazovku říká: „Fíha, šplíchlo to!“ když UFO zmizelo, napsal Corbell.

Podle Corbella byly záběry natočeny 15. července 2019 přibližně v 23:00 PDT z bojového informačního centra USS Omaha poblíž pobřeží San Diega.

„Při hledání byla použita ponorka, která nic nezotavila,“ napsal Corbell.

„Nevíme, co by mohlo být námořnictvo nebo Pentagon ochotno říci o incidentu USS Omaha, ale jsme přesvědčeni, že incident je legitimní záhadou, a těšíme se na jakékoli informace, které by mohly přijít,“ napsal na Instagram . Píše portál ScienceAlert.

Mluvčí Pentagonu Susan Gough potvrdila, že pracovníci amerického námořnictva zachytili záběry, které zveřejnil Corbell, informoval The Debrief 14. května.

Gough řekl The Debrief v e-mailu, že záznam byl zahrnut do „probíhajících zkoušek“ pracovní skupiny Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF), amerického úřadu pro námořní zpravodajské služby, který podle zprávy The Debrief vyšetřuje zprávy o nevysvětlených vzdušných prostředcích.

Gough však nekomentoval žádné další podrobnosti UFO, které Corbell zahrnoval do svého zápisu, uvedl The Debrief. Záběry nejsou klasifikovány a statické snímky sférického UFO byly dříve zahrnuty do zpravodajského briefingu UAPTF od 1. května, napsal Corbell v tweetu 14. května.

Pokud nemůžete tak dlouho čekat, můžete začít tím, že dohoníte více než tři desetiletí kdysi tajných záznamů UFO americké vlády. Nový online archiv obsahuje více než 2 700 stránek odtajněných zpráv CIA z 80. let; dokumenty byly získány prostřednictvím zákona o svobodě informací a byly nahrány jako soubory PDF na web The Black Vault od autora Johna Greenwalda mladšího, uvedla Live Science v lednu.

Přejít nahoru