Norská policie bije na poplach: „Radikální Islám převzal město Oslo!“

Podle policie Grønland, okres ve městě Oslo, zažívá „apokalyptickou míru násilí a bezpráví.“

Okres Grønland v Oslo vypadá jako Karachi, Basra a Mogadišo dohromady. Lidé prodávají drogy otevřeně vedle stanice metra Grønland, násilí se šíří a policie to z velké části vzdala. Není to už Norsko nebo Evropa.

Policie je bezmocná. Už před pěti lety Aftenposten, proislámsky orientovaná publikace, která je největšími novinami v Oslo, uvedla, že v této oblasti jsou hlídky uplatňující právo šaría, a gay páry jsou napadány a pronásledovány. Imigrant Fatima Tetouani říká, že Grønland je více muslimský než Maroko!

Ženy jsou v Oslo v noci znásilňovány a muži jsou oloupeni, víc než kdy jindy.

Sturla Nøstvik (36) uvedl svůj děsivý zážitek. Nepředpokládal žádné nebezpečí, když náhle se hlaveň pistole objevila na jeho čele. To byl začátek padesáti minut pekla, které si prožil jako rukojmí zlodějů.

Za posledních deset let bylo v centru města a v oblasti policejní stanice Grønland (přistěhovalecké ghetto) okradeno více než 4.000 lidí. Většina z nich jsou mladí muži. Od letošního roku je hlášeno 351 loupeží a 50 znásilnění jen v Grønlandu.

Policejní důstojnice z Oslo v televizním rozhovoru popisovala konkrétní případy znásilnění a hrůzy páchané migranty. Děje se to už 10 let! Násilníci jsou mladí muži z jiných zemí, často žadatelé o azyl. Přicházejí často ze zemí s odlišným pohledem na ženy než v Norsku.

Zdroj: 1

Přejít nahoru