Italský vítač si doma ubytoval rodinu přivandrovalců, ti ho z jeho domu vykopli (video)

Ovšem jsou známy i případy vražd takovýchto sluníčkářů, případně dochází k tomu, že je jejich “host” vyhodí. Stejně, jako se to stalo tomuto staršímu Italovi. Přesto se stále najde dost lidí, kteří jsou schopni u sebe doma neznámého džihádistu – či dokonce celou rodinu – ubytovat.

Ostatně, vzpomeňte si na “vousaté sirotky” Šojdrové. Pro ně už bylo zajištěno dokonce 200 rodin, které byly ochotné si doma ubytovat ilegála bez dokladů, který o sobě tvrdí, že je dítě. Pak by mnozí mohli dopadnout podobně.

A šílené na tomto, ale i mnoha dalších podobných případech je, že policie nekoná, tomuto důchodci dokonce doporučila, aby se jednoduše přestěhoval. Na druhou stranu si za to může sám, neměl si doma ubytovávat neznámé přivandrovalce. Mnohem horší jsou případy, kdy se do domovů většinou starších lidí, kteří jsou v nemocnici, nabourají vetřelci, kteří už je po návratu z nemocnice odmítají vpustit zpět.

Video níže je v Italštině, nicméně není třeba rozumět, podívejte se, jaký domek “za pět prstů” má nyní rodina přivandrovalců, přičemž majitel domu se spravedlnosti nedočká, jak už mu naznačila i policie. Tento italský důchodce názorně ukázal, jak funguje přísloví “Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění”…

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru