Tajné KGB dokumenty o UFO

K prvnímu ruskému kontaktu s šedými mimozemšťany došlo údajně v roce 1942. V té době byla plánována řada diplomatických návštěv za účelem projednání otázek společného zájmu – údajnými ruskými dokumenty a dohodami, které byly vytvořeny.

Podle dokumentu došlo na schůzce 072 / E na schůzce k incidentu z roku 1961, který zahrnoval tři subjekty za porušení vojenské základny smluvních důstojníků, když zjistili, že jejich příjezd byl natočen skrytými zařízeními bez jejich souhlasu. Na základě dohody byly 23. dubna důvěrné schůzky a natáčení nebo fotografování nebylo povoleno.

V roce 1969 bylo ve státě Sverdlovsk hlášeno havarované UFO. Uvádí se, že havarované UFO bylo získáno ruskou armádou. Videofilm ukazuje záchranu a záběry ze samotného blízkého UFO. Na lodi byl nalezen mrtvý mimozemšťan. Zbytky vraku mimozemského UFO a byly převezeny na bezpečné místo v Rusku, kde byly analyzovány a deska byla na pitvě mimozemšťana. Fotky vypadaly trochu mimozemšťany. Údajná událost byla vysílána na speciální TNT „Tajné soubory UFO KGB“. Na pořadu jednání byl bývalý herec zobrazující Jamese Bonda Roger Moore. Na podporu akce bylo ukázáno přesvědčivé video a fotografické důkazy.

Podle Pravdy KGB údajně speciální jednotka určená ke shromažďování a sledování všech druhů informací o záhadných a nevysvětlených jevech, které se hlásí zpět dovnitř a uvnitř Sovětského svazu.

Podle Pravdy byl také v pořadu, kde TNT ukázala fotokopie určitých rozkazů sovětského ministra obrany, který vypadal autenticky. V souladu s příkazem se generál AG Ponomarenko, hlavní vojenské velení Uralské oblasti, musel postarat o to, aby agenti KGB byli zapojeni do prací souvisejících s UFO ve všech fázích. Hlášení agentů bylo okamžitě podniknuto s plukovníkem AI Grigorjevem, vedoucím vědecké sekce KGB. Podle Billyho

Stánek www.About.com existují nepodložené zprávy o tom, že UFO havarovalo nebo bylo sestřeleno poblíž města Prohlandnyi v Rusku, 10. srpna 1989, sovětský vojenský radar sledoval neidentifikovaný létající objekt a Rusko se neúspěšně pokusilo navázat kontakt s lodí . UFO bylo hodnoceno jako „nepřátelské“. Byli jsme upozorněni na sovětskou obranu a že UFO našlo a identifikovalo, poslalo MIG-25tky.

Na vnější straně lodi bylo patrné poškození. Na místo dorazil rehabilitační tým, oblečený v ochranných oblecích. Bylo naměřeno menší množství záření a někteří členové týmu byli kontaminováni. Na scénu přišel vrtulník a UFO byly transportovány na leteckou základnu Mozdok (Severní Osetie-Alania). Rusové vstoupili do UFO a našli dvě mrtvá mimozemská těla, jedno stále naživu. Tým lékařů a dalších zaměstnanců se za každou cenu snažil udržet mimozemšťana naživu, ale neuspěl.

Všechna tři stvoření byla vysoká asi 90 až 120 centimetrů a měla šedý těsný oblek. Pod ním byla kůže modrozelená barva s plazivou texturou. Měli vlasy, velké černé oči zakryté ochrannou čepicí a prstové flotační blánám byly zakončené dlouhými štíhlými pažemi. Mimozemská těla byla uložena ve skleněných nádobách a UFO bylo transportováno do kosmodromu Kapustin Yar (Volgograd). Tato informace byla poprvé oznámena třemi ruskými vyšetřovateli – zavýjeli: Anton Anfalov, Lenur Azizov a Alexander Mosolov, ale kdo nemusel tato tvrzení podporovat, žádné dokumenty.

zdroj: DailyMysteries.com

Přejít nahoru