Skutečně tu žádné muslimy nemáme?

Dokud nebudeme v situaci, která se bude podobat té švédské, nikoho podobné vypisování neprobere. Nikoho nezajímá, zda má volená strana v programu omezit islám. Sami si přiznejte, kdo z vás se o to zajímá??

Nikoho neprobouzí ani rostoucí počet kebabáren. Není vám divné, že právě za této vlády, která o sobě tvrdí, že je “protimigrační” jich přibylo nejvíc ??

Dnes mi od jednoho čtenáře přišly zajímavé obrázky. Když jsem si je prohlížela, vzpomněla jsem si na jiné, staré asi dva roky. Jeden z nich je v titulku, další budou následovat níže. Pod nimi pak najdete obrázky aktuální, které mi dnes přišly.

To skutečně není Saúdská Arábie, Irák ani islamizovaná Francie, Švédsko či Belgie, to je ČR…

Nejprve 2 roky staré obrázky (k nim patří i ten titulní) – Šanov u Teplic:

A nyní zcela nové obrázky – mělo by jít o okolí Labe v Hradci Králové (možná někdo z místních upřesní více). Předpokládám, že jsou obrázky aktuální (z tohoto týdne), pak by šlo o oslavy svátku Íd Al-Adha (jen v zatím neislamizované zemi bez rituálních porážek na veřejnosti):

Máte také podobné obrázky odkudkoli z naší republiky? Obrázky, které dokazují, že je zde již muslimská komunita usazená a je tedy jen otázkou času, než se rozroste podobně, jako v západní Evropě? Pak neváhejte a obrázky pošlete, na kvalitě až tak nezáleží. Může jít o jakékoli známky islamizace  naší země, cokoli zajímavého, co uvidíte. Pokud se podaří shromáždit větší počet obrázků, opět je zveřejním….

Zajímavé obrázky, dokazující, že se již i my multikulturně obohacujeme, posílejte na: [email protected]

Nezapomeňte uvést místo, odkud je snímek, ideálně také datum (alespoň přibližně). Děkuji.

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru