Podívejte se na pouliční boje Syřanů v ulicích německého města (video)

Včera v podvečer se nepřátelské skupiny muslimů v Chotěbuzi navzájem napadly noži. Vyšetřování trestné činnosti a přesného průběhu událostí stále probíhá.  “Takové incidenty jsou abnormální. Nikdy je nepřijmeme jako “nový normál”. Ne v Chotěbuzi. Ne v Braniborsku. Ne v Německu.” – řekl Jean-Pascal Hohm, předseda AfD Chotěbuz.

Policie v Chotěbuzi nyní také informovala o přesném průběhu událostí: “Policie byla v neděli vpodvečer přivolána do ulice Burgstraße, protože tam svědci nahlásili rvačku, do které bylo zapojeno několik mužů, původně neznámých. Po příjezdu našli policisté dva zraněné muže syrského původu ve věku 21 a 27 let. Byli převezeni do nemocnice k lékařskému ošetření, zatímco současně bylo zahájeno vyšetřování podezření na nebezpečné ublížení na zdraví. Podle prvotních výpovědí několik mužů zasáhlo obě oběti dosud neidentifikovanými předměty.

V průběhu okamžitě zahájeného pátrání byli do policejní vazby vzati celkem čtyři podezřelí ze Sýrie ve věku 19 až 29 let. Bylo zahájeno přípravné řízení pro podezření ze závažného porušení klidu v souvislosti s nebezpečným ublížením na zdraví. Zároveň forenzní experti zajistili stopy a důkazy na místě činu. Vyšetřování trestné činnosti a přesného průběhu událostí stále probíhá.

Kromě videa samotné potyčky (1. video) zveřejnilo sdružení Zukunft Heimat Chotěbuz video mladého muže, který prochází centrem města s nožem (2. video):

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru