Vakcinační válka: Chystají architekti covidového podvodu závěrečný úder? Přijde operace pod falešnou vlajkou? Pět stupňů útoku – přicházíme do čtvrtého. Polovina to přijme. Co ale ta druhá? Pět minut po dvanácté

Podle článku na známém webu NaturalNews realizátoři plánu na depopulaci v USA plánují násilný útok pod falešnou vlajkou, kde bude vina svedena na odpůrce vakcín a vlastníky zbraní. Farmaprůmysl se podle této analýzy zoufale snaží najít způsob, jak kriminalizovat a vypnout všechny online obsahy antivakcinačních aktivit, protože dosavadní zákazy, blokace na Facebooku, Twitteru a YouTube zatím nebyly tak efektivní, jak doufali.

Věří, že mohou zabít dvě mouchy jednou ranou a zahájit brutální útok pod falešnou vlajkou, který onálepkuje lidi odmítající vakcinaci jako násilnické majitele zbraní, kteří vraždí a ubližují nejen tím, že do sebe nenechají vpravit zničující chemický koktejl. A protože s Big Pharmou spojená média jsou připravena učinit „pravdou“ jakýkoli příběh, který dostanou k propagandě, nepochybně takový příběh (pokud jej předčasné zveřejnění nedonutí akci odložit) podají tak dramaticky, že povede k celonárodnímu tažení na kriminalizaci všech “anti-vaxxerů” a vedle toho možná i k zákazu všech útočných pušek v celé zemi. Ústava-neústava. Tolik NaturalNews.

Bojují o čas
Možná to někomu přijde trochu nadsazené, ale docela nedávno jsme viděli, že v dnešních Spojených státech je možné opravdu všechno. Volebním podvodem před očima celého světa počínaje. A stejně tak je už dlouho nad slunce jasné, že představitelé mnoha států mají nařízeno splnit cíle očkování ve svých zemích jakýmikoli prostředky.

Šíří se zprávy o tom, že Itálie nyní připravuje zákon o povinném očkování pro každého občana země. Kalifornie je další zemí, kde právě spustili celostátní loterii, zacílenou na lidi s nižším IQ, aby přijali vakcínu. Proč všechny tyto „stimuly“, které nemají v historii obdoby. Zvláště, když je už dlouho zřejmé, že se nekoná nejen žádná epidemie (natož pandemie), ale že průběh případného onemocnění se těm dosavadním v ničem nevymyká. Záhada? Vůbec ne.

Ta vakcinační hysterie má docela prostý důvod. Vědí, že je jen otázkou času, kdy se masy probudí, a uvědomí si, že je to vakcína, nikoli nemoc, která má vést ke snížení světové populace. Dokud ten den nenastane, budou mocenská centra tlačit stále agresivněji, aby se každému injekčně podávala „matrice“ biologické zbraně s názvem “vakcína“.

To je podstatou globálního plánu depopulace pomocí vakcín: Až si lidé uvědomí, co se stalo, bude pozdě.

Proces vakcinace prochází pěti fázemi
Fáze 1: Očkujte ty, kteří jsou ochotni se očkovat.
Fáze 2: Připravte pobídky a odměny, abyste přesvědčili ty, kteří váhají (tenisky zdarma, pivo zdarma, loterie atd.).
Fáze 3: Trestejte ty, kteří se odmítnou dát očkovat, zbavením práv (zákaz vstupu, zákaz cestování, zákaz výkonu povolání atd.).
Krok 4: Kriminalizujte odpůrce vakcín přijetím závazných zákonů o očkování.
Fáze 5: Medicína pod zbraní: zahájení činnosti „očkovacích jednotek“ k násilnému očkování lidí i proti jejich vůli.
Nyní jsme ve fázi 3, blížíme se k fázi 4.
Je jen málo, co ještě lze udělat pro ty, kteří dobrovolně či „dobrovolně“ destruktivní záměr akceptovali. Ti, kteří se zoufale snažili varovat ostatní, již rovněž učinili vše, co mohli.

Jako by společnost ztratila vůli přežít. Významná část světové populace se vesele řítí k sebezničení. Ať již to bude pomocí vakcinace, nebo všeho, co z ní vychází a bude následovat (především úplná ztráta občanských svobod), test proběhl: Minimálně polovina lidí je připravena „loajálně“ pracovat na sebezničení – a neklást si při tom žádné otázky.

Ale je tu i ta druhá polovina. Co s ní? Především se musí soustředit na přípravu na globální kolaps, který dost možná bude následovat. Není vyloučeno, že přežít očkování bude jen tou menší z nadcházejících výzev. Pokud za nějaký čas začne globální vlna úmrtí, budou „zbývající“ muset dokázat přežít i hospodářský kolaps, nedostatek potravin, místní války, jaderné „nehody“ a vše ostatní způsobené globálním programem vylidňování.

Měli bychom na to myslet již nyní. Je pět minut po dvanácté.

zdroj: protiproud.cz

Přejít nahoru