Je na čase informovat veřejnost o pravdě o UFO + VIDEO

Po zprávách někteří nazývali tyto „transmediální UFO“, protože se mohou pohybovat vzduchem i vodou.

Oficiální zprávy je však mohou popsat jako drony a UAV. Nicméně v zákulisí mohou vyšetřovatelé Pentagonu podle Mystery Wire použít jiné výrazy.

Video jednoho z UFO se stalo virálním poté, co jej investigativní filmař Jeremy Corbell zveřejnil na Instagramu. Nyní, s ohledem na všechny nejnovější důkazy, Corbell říká, že je čas, aby se vláda uklidila.

Corbell řekl, že mu někdo video zveřejnil po briefingu Úřadu pro námořní inteligenci (ONI) 1. května 2020.

“UFO jsou skuteční.” Beztrestně létají v našem omezeném vzdušném prostoru. Představují pokročilou a sofistikovanou technologii, “řekl Corbell. (viz video níže) „A je to technologie, která vyžaduje vědecké zkoumání a studium,“ pokračoval.

Dnes, poté, co svědci UFO snášeli roky posměchu, Corbell říká, že scénář se překlopil.

“Scénář se obrátil,” řekl Corbell. “Lidé to nyní berou vážně a eliminují zbytečné zesměšňování, které stigmatizovalo téma UFO.”

Mluvčí Pentagonu překvapivě potvrdil, že snímky z videa byly zaznamenány pracovníky amerického námořnictva na palubě pobřežní bojové lodi USS Omaha.

Oficiálně zůstala vozidla neidentifikovaná a nebyla oficiálně označována jako Unidentified Aerial Phenomena (UAP). Jak možná víte, toto je oficiální vládní termín pro UFO v roce 2021.

“Mohu potvrdit, že uvedené fotografie a videa pořídil personál námořnictva,” uvedla mluvčí Pentagonu Susan Goughová v prohlášení pro Black Vault.

Gough však potvrdil, že pracovní skupina UAP „zahrnula tyto incidenty do svých probíhajících zkoušek“. Jak si možná pamatujete, ministerstvo obrany oznámilo pracovní skupinu loni 4. srpna 2020.

Kromě toho Gough vysvětlila, proč podrobnosti veřejně neprojednává.

“Jak jsme již řekli dříve, aby byla zachována bezpečnost provozu a aby se zabránilo zveřejňování informací, které by mohly být užitečné pro potenciální protivníky, DOD veřejně neprojednává podrobnosti o pozorováních ani zkoumání hlášených vpádů do našich výcvikových rozsahů nebo určeného vzdušného prostoru, včetně tyto vpády původně označeny jako UAP. “

Ve videu můžete slyšet námořníky, jak diskutují o sférickém plavidle a říkají: „Stříkalo to!“ když se ponořil do moře. Poté námořnictvo vyslalo ponorku hledat předmět a nenašlo žádné stopy po pokročilém transmediálním vozidle.

Ačkoli posádka říká, že se předmět „rozstříkal“, Corbell objasnil, že UFO bez námahy vklouzlo do moře. Nedošlo by tedy k žádnému skutečnému splash.

Podle Corbellova popisu na YouTube natočilo námořnictvo video ve 23.00 PST 15. července 2019. Podívejte se na video níže:

A v Portoriku bylo podobné transmediální UFO natočeno jako bzučení na letišti Aguadilla na Portoriku v dubnu 2013. Poté, co letělo na letišti, šlo UFO přímo do oceánu. Po vstupu do vody se zdálo, že se rozdělí na dvě mizející vozidla. (viz video níže)

Dnes nejnovější video ukazuje jeden typ sférického řemesla. Byla však hlášena celá řada podivných vozidel. USS Russell například pomocí kamery pro noční vidění zaznamenal létající trojúhelník nebo „pyramidový“ UFO blikající v oblacích v červenci 2019.

“Bývalý pilot námořnictva říká, že letové posádky viděli UFO manévrovat v omezeném vzdušném prostoru mimo Virginii každý den po celá léta.”

Jakkoli jsou tato videa podivná, jsou zrnitá a mají nízké rozlišení, což je jako obvykle zklamání. Ale Gadi Schwartz z NBC říká, že mluvil s bývalým ředitelem AATIP Luisem Elizondem, aby zjistil, zda Pentagon má další videa.

“Byla to pravděpodobně nejméně přesvědčivá videa a v některých videích jste viděli předmět asi 50 stop od kokpitu,” řekl Schwartz. (viz video níže)

Prohlédněte si DNES pyramidy ve tvaru UFO:

V rozhovoru se reportér zeptal Knappa, co si myslí, že by to mohlo být potápěčské UFO, a on odpověděl:

“Zdá se, že jde o vysoce inteligentně řízený high-tech systém.” Nevíme, jaký je pohon. Neexistují žádné rotory, viděli jste obrázky, nejsou žádná křídla, nejsou žádné lopatky. Toto termovizi by detekovalo, zda existuje nějaký druh výfuku. Nic z toho. Létá to prostředky, které nevíme, “řekl Knapp.

Kromě toho, pokud čínská nebo ruská vláda vyrobila transmediální UFO, „představuje to neuvěřitelné selhání našeho zpravodajského zařízení“.

Na druhé straně Knapp poznamenává, že americké zpravodajské služby nevěří, že UFO vyrobila čínská nebo ruská vláda.

“To ponechává docela exotické možnosti, ale nikdo neříká nic jiného – je to neznámé,” řekl Knapp.

Viz George Knapp, který diskutuje o UFO Transmedium níže:

Zobrazit více od NewsNation NYNÍ:

4. března 2019 narazilo letadlo Navy F/A-18 u pobřeží Virginie na tři neidentifikované „drony“. Zajímavé je, že důstojník zbraňových systémů F-18 za pilotem se fotil svým iPhonem. Poté byly statické snímky pojmenovány „Metallic Blimp“, „Acorn“ a „Sphere“.

Později podle Mystery Wire pracovní skupina UAP informovala vojenské a zpravodajské publikum o „dronech“. Píše portál Ancient Code.

“Zprávy pracovní skupiny uvádějí, že objekty dokázaly zůstat v silném větru nehybné, bez pohybu, mimo schopnosti známých balónků nebo dronů,” uvedl George Knapp.

Nyní se všichni ptáme, zda jsou UFO mimozemského původu? V současné době nevíme a pravděpodobně nebudeme ani po očekávané vládní zprávě UAP, která má být vydána letos v červnu. Bývalý ředitel Národní zpravodajské služby John Ratcliffe však naznačil, že důkazy o UFO jsou mnohem běžnější, než veřejnost dosud znala.

https://twitter.com/MysteryWire/status/1379630280605061122?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1379630280605061122%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ancient-code.com%2Ftransmedium-ufos-its-time-to-let-the-public-know-the-truth%2F

Přejít nahoru