Soros

Nadace financovaná Sorosem útočí na Polsko kvůli nelegálním migrantům

Síť „Abolish Frontex“ požadovala demontáž hranic EU a někteří její členové dokonce zaútočili na NATO kvůli jeho postoji k Rusku a Číně. Soros v minulosti hovořil o potřebě Evropy zrušit své hranice a každoročně aktivně vynakládá miliony na financování migrujících nevládních organizací a lobbistických skupin. Miliardář zaměřil svůj hněv na konzervativní vlády, jako jsou vlády maďarského premiéra Viktora Orbána, které aktivně prosazují bezpečnou evropskou hranici a snížení počtu migrantů ze zemí mimo EU.

“[Orbánův plán] považuje ochranu národních hranic za cíl a uprchlíky jako překážku.” Náš plán považuje ochranu uprchlíků za objektivní a národní hranice za překážku, “řekl Soros v roce 2015. Ve stejném roce požadoval, aby Evropa přijala 1 milion žadatelů o azyl ročně do„ předvídatelné budoucnosti “.

Nadace, jejíž aktivity se překrývají se zbraněmi migrantů prováděnými Lukašenkovou vládou, nyní působí v síti „Abolish Frontex“. Síť požaduje zrušení hraniční agentury EU Frontex, zastavení všech deportací a/nebo zadržování migrantů, plná práva na dobré životní podmínky migrantů a demilitarizaci hranic. Píše portál RMX.

Jedna z přidružených nizozemských organizací ve skutečnosti požaduje vypálení záchytných center pro migranty. Další je proti kriminalizaci obchodu se sexem.

Síť „Abolish Frontex“ používá marxistickou terminologii obviňující Evropu z toho, že je založena na kolonialismu, otroctví a vykořisťování.

Přejít nahoru