Skandál ze ZŠ v Dobříši: Neposílejte dva dny do školy ty děti, které nejsou očkované! Do školy mohou pouze žáci očkovaní!

Skončily volby a v ČR se rozpoutala covidová hysterie doslova ve všech úrovních státu a společnosti. Odstupující Babišova vláda se pustila do takového teroru neočkovaných lidí v ČR, že se doslova tají dech. Odstupující ministr vnitra Jan Hámáček, který je dosud šéfem krizového štábu, v pondělí uvedl [1] pro česká média, že zvažuje zavedení italského modelu opatření v České republice, to znamená, že občané ČR by nemohli chodit do práce, do zaměstnání, pokud by nepředložili doklad o očkování, anebo negativní PCR test ne starší než 3 dny, anebo negativní antigenní test, ne starší než 24 hodin. A jako pecku k tomu Hamáček uvedl, že od listopadu by si samozřejmě museli občané veškeré testování platit sami, což v případě PCR testu není nic laciného.

Jan Hamáček, odstupující ministr vnitra v čele zasedání krizového štábu

Cena se pohybuje od 1 500 Kč (s vyhotovením testu do 48 hodin) až do 2 500 Kč za expresní PCR test na počkání do několika hodin. Státní laboratoře mají PCR testy lacinější, okolo 860 Kč, ale pouze na žádanku s čekacím pořadníkem až několik dní. A když bude mít od listopadu PCR test platnost jen 3 dny, tak tím nastává situace v podobě paradoxu, kdy v pondělí si zažádáte o test, časenku na odběr dostanete až na čtvrtek a výsledek testu dostanete až další pondělí. A v pondělí nanovo, časenka na čtvrtek, výsledek další pondělí. Jako u Vojtěcha na dvorku, když startujou motorku. A jak budete chodit do práce mezi tím, když bez testu vás nepustí? Chápete?

Učitelka rozeslala emaily rodičům, že do školy mohou jen očkované děti!

Vojtěch tak vymyslel kulišárnu, která má donutit lidi k vakcinaci, anebo nebudou lidé moci chodit fakticky do práce, protože i ty antigenní testy na 24 hodin polezou do peněz. Antigenní testy jsou levnější, okolo dvou stovek. Jenže vzhledem k tomu, že od listopadu Vojtěchovo ministerstvo zdravotnictví úmyslně zkrátilo platnost PCR testů jen na 3 dny a u antigenních testů jen na 24 hodin, tak to znamená, že testování lidem poleze neúměrně do peněz a bude je to nutit se jít očkovat. A teď si představte, že toto je naprosté nic ve srovnání s tím, co jsme dnes dostali do redakce. Takový email jste ještě asi nečetli.

Email od učitelky, který obdrželi rodiče žáků

Napsala nám maminka dvou žaček, z nichž jedna chodí v Dobříší do základní školy do 9. třídy a v neděli večer paní třídní učitelka poslala rodičům žáků neuvěřitelný email, ze kterého doslova i našemu právníkovi přecházel zrak. Paní učitelka, jejíž jméno v redakci známe, v emailu vyzývala rodiče, že mají nechat své neočkované děti doma, protože do školy mohou pouze očkovaní žáci, zatímco neočkování musí zůstat doma, což v emailu zdůraznila červeným kapitálkovým písmem s vykřičníkem.

Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru