Video: Mexický kartel pálí na americkou národní gardu se samopaly přes hranice

Vojáci sdělili reportérovi Fox News Billovi Meluginovi, že se jim v uplynulých dnech vysmívali a stříleli ozbrojení členové kartelu, když stáli naproti Rio Grande, protože usnadňují operace obchodování s lidmi a drogami.

“Byli jsme svědky automatické střelby z Mexika přímo do USA.” Vojáci Národní gardy byli s, můžete je slyšet, jak reagují a říkají: „Hej, svatý ****,“ řekl Melugin o scéně v romském Texasu. Píše portál Newswar.

“Národní garda tady má vojáky všude, stejně jako pozorovací stanoviště všude.” Dohlížejí na běžce a pašeráky lidí. “

Melugin poznamenal, že politika otevřených hranic Joe Bidena zřejmě velmi posílila kartely, protože se zvýšily operace pašování lidí.

“Uvidíte pašeráky, nebáli se.” Jeden chlap byl bez trička, smál se, dělal si z nás legraci a říkal: ‚Peníze, peníze, peníze!‘ Mnul si prsty a vytvořil symbol hotovosti, “řekl.

“V pozdějších nočních hodinách jsme začali vídat neustálý proud těchto vorů a těchto pašeráků lidí, kteří přiváděli stovky rodinných jednotek.”

“Uvidíte pašeráky – nebáli se.” Jeden chlap byl bez trička. Smál se a dělal si z nás legraci, “dodal Melugin.

V reakci na incident texaské ministerstvo bezpečnosti (DPS) uvedlo, že jakákoli „potenciální hrozba“ pro americké orgány činné v trestním řízení bude „plně vyšetřena“.

“Vzhledem k tomu, že úzce spolupracujeme s texaským vojenským oddělením, budou veškeré potenciální hrozby pro vymáhání práva a texaské vojenské oddělení plně prošetřeny a odpovědní budou zatčeni a obviněni v plném rozsahu zákona,” uvedl texaský DPS. tvrzení.

“Texaské ministerstvo veřejné bezpečnosti je odhodláno zajistit naši jižní hranici,” dodalo prohlášení.

Přejít nahoru