VIDEO: Skandální záznam je venku! Šokující výroky Fauciho již prověřuje americká FBI na podnět novinářů, video by rozhodně neměli vidět očkované osoby!

Americká alternativa právě v těchto hodinách žije největším skandálem, který dosud vypukl okolo koronaviru. Na veřejnost uniklo video z vakcinační konference Milken Institute o vývoji nových mRNA vakcín proti chřipce, kde byl hlavním hostem Anthony Fauci, šéf amerického institutu infekčních chorob (NIAID). Konference se odehrála 29. října 2019 a Anthony Fauci na ní vysvětloval, že dosud se vakcíny vyrábí z vajíček, ale k dispozici je nová a převratná mRNA metoda. Jenže, zavádění nových mRNA vakcín podléhá byrokratickým regulacím a mnoha fázím klinických zkoušek, které trvají minimálně 10 let.

A hned poté to přišlo. Anthony Fauci začal vysvětlovat, že pokud se zorchestruje a připraví rozruch ve společnosti s nějakým virem, nějakou konkrétní nákazou, která opravdu bude výjimečná, americké orgány pod obrovským tlakem veřejnosti couvnou a přestanou po farmaceutických firmách požadovat 10-leté důkladné testování nové mRNA vakcíny. Kvůli vyvolané krizi a tlaku tak americká FDA ustoupí a umožní uvedení mRNA vakcín na široké trhy bez jakéhokoliv testování. Naprosto bez čehokoliv.

Jeho profesní kolega navíc navrhoval, že kdyby se v Číně objevila nová varianta ptačí chřipky, tak by stačilo jenom naskenovat RNA, odeslat data do laboratoří po celém světě a vakcíny by se mohly vyrábět okamžitě, dokonce i doma na 3D tiskárně s příslušným zařízením a lidé by se očkovali vakcinační náplastí, tedy pomoci nano-robotických jehliček, které se zavrtají pod kůži. Technologie je zatím ve stádiu experimentálních pokusů.

Anthony Fauci tak přímo na konferenci navrhoval, jak obejít schvalovací procesy FDA a evropské EMA, jak donutit tyto regulátory, aby pod nátlakem a hysterií ustoupili z pravidel na zaručení bezpečnosti vakcín. Video již má v ruce americká FBI, Alex Jones odvysílal k tomuto skandálu celý pořad a já jsem video opatřil českými titulky. Postupně se ukazuje a odhaluje, že všechny ty podivnosti okolo vakcín, okolo jejich rychlého schvalování, byly provedeny přesně podle návodu, který na konferenci předestřel Anthony Fauci.

Ve Vermontu mají nejvíce naočkovaných a přitom nejvíce hospitalizovaných
Teď si vezměte, kolik lidí se už nechalo očkovat, a ne jednou, ale dvakrát, a dokonce třikrát. Roztoky však nemají žádné klinické testy, prostě nic, jsou to látky, které Pfizer a další farmaceutické firmy v pokusech na stamilionech živých subjektů vyzkouší a tím se obejde 10-letá klinická fáze. A když se vám něco stane po vakcíně, nedostanete žádné odškodnění od státu, nemáte nárok. Jenže, to není nic, co se děje v americkém státě Vermont, který se chlubí nejvyšší vakcinací populace. Ve státě je očkováno téměř 100% seniorů a mladší populace je očkována z 89% a přitom ve státě raketové narůstají v nemocnicích pacienti, tedy očkovaní. Vakcíny prostě jakoby nefungovaly.

Více info na aeronet

Přejít nahoru